Η Θώμη Χασιώτου στο προπονητικό team της Ολύμπια

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2014 23:38 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 15:26

  Μία ποιοτική προσθήκη, έγινε, στο τεχνικό team της Ολύμπια αυτές τις μέρες με την Θώμη Χασιώτου να γίνεται μέλος της οικογένειας των «πορτοκαλί».

  Η Θώμη Χασιώτου ήταν από τις πρώτες παίκτριες της ευρύτερης περιοχής μας, που αγωνίστηκαν στην Α’ Εθνική Κατηγορίας των Γυναικών στο Μπάσκετ. Βέβαια το προπονητικό της υπόβαθρο, κυρίως σε τμήματα υποδομών, κρίνεται σημαντικό και είναι αυτό που τράβηξε τους ανθρώπους της Ολύμπια.

 Η Θώμη ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ το  1978 στον ΓΣΛ , στην πρωτη προσπαθεια που έγινε στο  γυναικείο μπάσκετ στη πόλη της Λάρισας.  Στη συνεχεια από το 1981 εώς το 1987 αγωνιστηκε στη ΜΕΝΤ, δίνοντας και το παρόν για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική Γυναικών. Από το 1987 εώς το 1990 αγωνιστηκε στον Ηρακλή  ενώ  από  το  1991 εώς το 1998 επαιξε στην Αγία Παρασκευή.  Ενώ έκλεισε την καριέρα της στην Νέα Ιωνία το 2002

Το προπονητικό της υπόβαθρο ξεκίνησε το 1983 στο SBC ενώ το  1987 ξεκίνησε να δουλέυει στις υποδομές του Ηρακλή ενώ παραλληλα εργαζόταν και στον Έσπερο Θεσσαλονίκης .  Από το 1990 εώς το 2003 βρισκόταν στις υποδομές της Αγ. Παρασκευής  ενώ το 2007 ξεκίνησε να εργάζεται στο camp του Γκάλη. Τέλος, τα τελευταία 2 χρόνια είχε αναλάβει τις υποδομές στην ομάδα του Αιγάλεου.

Η οικογένεια της Ολύμπια, καλοσωρίζει και επίσημα στην ομάδα την Θώμη Χασιώτου, και της εύχεται πολλές επιτυχίες και δημιουργικότητα στη νέας της μπασκετική «στέγη»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass