Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό στην ΑΕΛ

ΠΡΩΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ - ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2020 21:17

Εν αναμονή των αποφάσεων του Δ.Σ. της Super League (που θα συνεδριάσει σήμερα) βρίσκονται στην ΑΕΛ, συνεχίζοντας παράλληλα το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Η χθεσινή ημέρα ήταν λίγο πιο χαλαρή υπό την έννοια ότι οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο τελευταίο φιλικό με τη Νίκη Βόλου είχαν το πρωί πιο χαλαρό αερόβιο πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στα Δένδρα. Από την πλευρά του ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου δοκιμάζει διαρκώς αγωνιστικά σχήματα μέχρι να καταλήξει στην τελική του επιλογή που θα καθορίσει το νέο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας. Η εικόνα των «βυσσινί» στα φιλικά παιχνίδια είναι ικανοποιητική, ωστόσο η προσπάθεια συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, προκειμένου η ΑΕΛ να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας ενόψει της πρεμιέρας.
Στα θετικά καταγράφεται το γεγονός ότι δεν υπάρχουν προβλήματα απουσιών ή τραυματισμών, με εξαίρεση την περίπτωση του Νούνιτς, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και σταδιακά ανεβάζει ρυθμούς (υπολογίζεται ότι σε έναν περίπου μήνα θα είναι έτοιμος).
Τέλος σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά εκείνο που απομένει είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, εφόσον όμως πρόκειται για αξιόλογο παίκτη που θα βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα της Super League.

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ SUPER LEAGUE
Η προγραμματισμένη για προχθές Τετάρτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Super League, αναβλήθηκε ξανά, αυτή τη φορά για σήμερα Παρασκευή, καθώς οι ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο (Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ και Βόλος με τη στήριξη των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού), απουσίασαν πάλι από τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η απαιτούμενη απαρτία. Ωστόσο, εκφράζεται αισιοδοξία πως μέχρι σήμερα Παρασκευή θα έχει επέλθει συμφωνία με τη ΝΟVA η οποία έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση.
Η ανακοίνωση της Λίγκας, για τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου:
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 4/9/2020 στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης. Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση συνοπτικού προγράμματος αγώνων Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.
2/ Θέματα κλήρωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21 .
3/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League Interwetten 2020-21.
4/ Σχέσεις με ΕΠΟ.
5/ Διάφορα.
Υπενθυμίζεται ότι, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση».

 

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ σχετικά με την αδειοδότηση που εξασφάλισε για πέμπτη συνεχή χρονιά. Αναλυτικά:
«Μετά την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της UEFA, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξασφάλισε για πέμπτη συνεχή χρονιά άδεια συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Super League από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.
Η συνετή και νόμιμη διοικητική και οικονομική διαχείριση της ΠΑΕ ΑΕΛ από την ιδιοκτησία και τα στελέχη της, έχουν καταστήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ μία άψογη οικονομικά και διοικητικά Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, παρά την οικονομική αιμορραγία των 2.200.000 ευρώ προς τη «ΓΗΠΕΔΟ Α.Ε.» του κ. Κώστα Πηλαδάκη και παρά την οικονομική λαίλαπα του κορονοϊού που μόνο στην προηγούμενη σεζόν αποστέρησε από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΛ περισσότερα από 500.000 ευρώ».

 

ΚΑΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε ότι «ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και η τοποθέτηση των καμερών και του ηλεκτρονικού συστήματος εποπτείας στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος καταγραφής και εποπτείας (CCTV) έγινε από την εταιρεία Electronic Line και μετά από αυτοψία εμπειρογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας, χορηγήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ βεβαίωση καλής λειτουργίας».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass