Αθλητικές Ειδήσεις

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2020 20:00

Η κλήρωση της Γ’ Εθνικής στο ποδόσφαιρο

Από την ΕΠΟ ανακοινώθηκε ότι η κλήρωση της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη 08/09/2020 και ώρα 12:00 στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδή.

 

Επιστροφή Γαραζανάκη στο Ομορφοχώρι

Στον πάγκο της Δόξας Ομορφοχωρίου επιστρέφει ο Μανώλης Γαραζανάκης μετά από τρία χρόνια προσφοράς στην ομάδα. Η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τρίτη στις 19:00 στα γραφεία του Συλλόγου στο γήπεδο Ομορφοχωρίου.

 

Τι πρέπει να προσέξουν τα σωματεία της ΕΠΣΛ

Από τη γραμματεία της ΕΠΣΝΛ υπενθυμίζονται προς τα σωματεία τα κάτωθι:
1. Να τηρούνται όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα, όπως έχουν ορισθεί από τη ΓΓΑ, σε προπονήσεις και φιλικές αναμετρήσεις.
2. Λόγω αναβάθμισης του συστήματος της ΕΠΟ για την έκδοση των δελτίων, θα πρέπει οι ομάδες να φέρουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά το συντομότερο δυνατόν, καθώς ενδέχεται να μην εκδοθούν έγκαιρα.
3. Οι ομάδες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν φιλικές αναμετρήσεις θα πρέπει να κάνουν αίτημα στην ΕΠΣΝΛ ή στην ΕΔ/ΕΠΣΝΛ για ορισμό διαιτητών τουλάχιστον 48 ώρες νωρίτερα πριν τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.
4. Να ελέγξουν την ημερομηνία λήξης των καρτών υγείας των ποδοσφαιριστών τους και να προχωρήσουν στις ανανεώσεις όπου είναι απαραίτητο.

 

Ο Ισπανός Ανχελ Λόπεθ νέος τεχνικός στον Βόλο

Ο 37χρονος Ισπανός, Άνχελ Λόπεθ, αποτελεί τον νέο προπονητή του Βόλου. H ομάδα της Θεσσαλίας ανακοίνωσε το όνομα του διαδόχου του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος θήτευσε στην τεχνική ηγεσία του Βόλου για μόλις 37 ημέρες. Ο Λόπεθ έχει εργαστεί στην Ισπανία ως πρώτος προπονητής της Ουέλβα, καθώς και βοηθός στη Χετάφε.
Η σχετική ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την πρόσληψη του Ισπανού προπονητή Ανχελ Λόπεθ, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Άνχελ Λόπεθ είναι μόλις 37 χρόνων και παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει διατελέσει πρώτος προπονητής στην ισπανική Ουέλβα, την Εθνική Ισημερινής Γουινέας και την Ντέλφιν από το Εκουαδόρ, ενώ έχει υπάρξει βοηθός προπονητή σε Χετάφε (Ισπανία), Γκουανγκζού (Κίνα), Αλ Σαμπάμπ (Κατάρ)».

 

Η πρεμιέρα του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των ανδρών

Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου (και ώρα 17:00) θα δοθεί το εναρκτήριο τζάμπολ στο Κύπελλο Ελλάδας των ανδρών, όπως ανακοίνωσε χθες η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).
Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ των Ανδρών έχει ως εξής:
Κόροιβος-Καρδίτσα
Ελευθερούπολη-Ψυχικό
Δάφνη Δ.-Ολυμπιακός
Καβάλα-Αμύντας
Τρίτων-Πανερυθραϊκός
Οίαξ Ναυπλίου-Απόλλων Πάτρας
Παγκράτι-Φίλιππος Βέροιας
Μαρούσι-Αγρίνιο

 

Τιμ μάνατζερ στον Αρη ο Θωμάς Ναζλίδης

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Team Manager, στον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του.
Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ, που επιστρέφει στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά την ανάληψη του πόστου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου, γιατί ο Άρης είναι το σπίτι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον Άγγελο Χαριστέα για την εμπιστοσύνη τους και υπόσχομαι να εργαστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.
Γυρίζω στην ομάδα που αγαπάω από ένα νέο ρόλο. Έχω μεγάλη όρεξη και ενθουσιασμό για δουλειά και θέλω από την πλευρά μου να βάλω ένα λιθαράκι στο νέο πρότζεκτ που υπάρχει στην ομάδα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά σε όλα τα επίπεδα και χαίρομαι που είμαι και ‘γω, πλέον, μέρος αυτού του πρότζεκτ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass