Αύριο η κλήρωση της Super League

ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ - ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 11-12-13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2020 20:55

Μπορεί η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος να παραμένει σε εκκρεμότητα, μετά τη νέα αναβολή -λόγω μη επίτευξης απαρτίας- της γενικής συνέλευσης της Super League, ανακοινώθηκε όμως τόσο η ημερομηνία της κλήρωσης, όσο και εκείνη της έναρξης της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού, η κλήρωση θα γίνει αύριο Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της Super League, εφόσον βέβαια έχει προηγηθεί η έγκριση της προκήρυξης, στη γενική συνέλευση που προσδιορίστηκε εκ νέου για το πρωί της ίδιας ημέρας (4/9, 11:30).
Η 1η αγωνιστική θα διεξαχθεί το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου, με το ματς του ΠΑΟΚ να «ανοίγει την αυλαία», καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» ζήτησε να παίξει την Παρασκευή 11/9, ώστε να έχει μία επιπλέον ημέρα ξεκούρασης πριν το ματς με την Μπενφίκα για τα προκριματικά του Champions League.
Υπενθυμίζεται ότι, μετά από πρόταση του ΟΦΗ, αποφασίστηκε η πρεμιέρα να γίνει κανονικά όπως είχε προγραμματιστεί και να οριστεί για την 1η αγωνιστική το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, το οποίο και θα αναβληθεί, αφού οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 12/9 στον τελικό του Κυπέλλου.
Η σχετική ανακοίνωση της Super League:
«Επικυρώθηκε ομόφωνα η εγγραφή της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ως μέλους του Συνεταιρισμού, η οποία θα συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.
H 1η αγωνιστική για το Πρωτάθλημα Super League αγωνιστικής περιόδου 2020-21 θα διεξαχθεί το τριήμερο 11,12,13 Σεπτεμβρίου 2020.
Αποφασίστηκε ότι η ηλεκτρονική Κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League αγων. περιόδου 2020-21 θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 7 μ.μ. στα Κεντρικά της Super League, υπό την αίρεση της έγκρισης της Προκήρυξης του Πρωταθλήματος Super League αγων. περιόδου 2020-21».

 

ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΟΙ ΑΕΛ, ΑΕΚ ΚΑΙ AΡΗΣ
Ακόμη τρεις ΠΑΕ της Super League εξασφάλισαν την άδεια συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία στη χθεσινή συνεδρίασή της αποφάσισε τη χορήγηση του απαραίτητου πιστοποιητικού στις ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ και Άρης. Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η ΕΕΑ είχε χορηγήσει πιστοποιητικό στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Λαμία, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης και ΟΦΗ, οπότε απομένουν ο Βόλος και οι δύο νεοφώτιστοι, ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης (ο οποίος εξασφάλισε την άνοδό του μόλις το περασμένο Σάββατο, μετά τα μπαράζ με την Ξάνθη, και φυσικά χρειάζεται κάποιο χρόνο για την κατάθεση φακέλου).
Στο μεταξύ, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αποφάσισε τη μερική κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Πανιώνιος, μετά από αίτημα της εταιρείας «HELLASOD A.E.».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass