FIBA CHAMPIONS LEAGUE:

Στην Αθήνα το final-8

ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2020 20:30

Στο κλειστό γυμναστήριο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα διεξαχθεί, από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου, το final-8 του FIBA Champions League για την περίοδο 2019-20.

Η επίσημη ανακοίνωση έγινε σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες  το μεσημέρι στο «Χίλτον», παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Αττικής και προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, Νικόλαου Πέππα, του εκτελεστικού διευθυντή του FIBA Champions League, Πατρίκ Κομνηνού, του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη, και του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλου.
Είδηση έδωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης αποκαλύπτοντας πως «εντός του επόμενου χρόνου το ΟΑΚΑ θα αλλάξει όψη». «Το ΟΑΚΑ αρχίζει και αλλάζει όψη. Είναι φωτεινότερο και αρχίζει να θυμίζει τις παλαιές καλές του ημέρες. Μέσα στον επόμενο χρόνο, τα αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ θα είναι εντονότερα!» είπε χαρακτηριστικά ο Υφυπουργός Αθλητισμού.
Η διοργάνωση του final-8 στο ΟΑΚΑ κοστολογείται στο 1,5 εκατ. ευρώ, όπως εξήγησε ο Πατρίκ Κομνηνός. Ένα σεβαστό ποσό θα προσφέρει η Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Πατούλης δήλωσε: «Η Περιφέρεια θα συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις της, όχι προφανώς για όλο το ποσό, αλλά με ένα σεβαστό ποσό γιατί μας ενδιαφέρει η φήμη της χώρας μας, η φήμη της Αττικής μας και θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».
*Οι διοργανωτές τόνισαν, μεταξύ άλλων, ότι πρόθεσή τους είναι οι αγώνες να διεξαχθούν με έναν αριθμό φιλάθλων στις εξέδρες, όμως ξεκαθάρισαν ότι αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφασιστεί ακόμη, καθώς είναι συνάρτηση των επιδημιολογικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, θα τηρηθούν αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τόσο για τις συμμετέχουσες ομάδες, όσο και για τους θεατές (αν τελικά επιτραπεί η παρουσία τους).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass