Ενας Λαρισαίος στην Εθνική Κ-17 της Σουηδίας!

Ο 15ΧΡΟΝΟΣ ΑΚΗΣ ΓΚΟΥΛΙΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2020 21:21

«Το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά». Η γνωστή ρήση ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση του 15χρονου Άκη Γκούλιου, γιο του πρώην Λαρισαίου γκολκίπερ της ΑΕΛ Νίκου Γκούλιου, ο οποίος ακολουθεί όπως φαίνεται τα χνάρια του πατέρα του.


Ο «μικρός» κλήθηκε στην Εθνική Κ-17 της Σουηδίας, καθώς ξεχώρισε με το ταλέντο που έχει και επιλέχτηκε ανάμεσα από 16 τερματοφύλακες, από τον ομοσπονδιακό προπονητή και οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι εντυπωσίασε στην επιλογή που έγινε και προορίζεται για βασικός τερματοφύλακας.
Αγωνίζεται στην ΑΙΚ Στοκχόλμης και παρότι ο πατέρας του είναι προπονητής τερματοφυλάκων στην Τζουργκάρτεν, η οποία αναδείχτηκε πρωταθλήτρια στη Σουηδία, ο ίδιος θέλησε να παραμείνει στην ΑΙΚ και εκεί δούλεψε και συνεχίζει να δουλεύει πολύ σκληρά.
Χθες που ήρθε η κλήση για την Εθνική Κ-17, έδωσε ιδιαίτερη χαρά σε όλη την οικογένειά του, στους Έλληνες που βρίσκονται στη Σουηδία, αλλά και στους δικούς του ανθρώπους στη Λάρισα.
«Θα σας κάνω υπερήφανους, είμαι πανέτοιμος, δεν φοβάμαι τίποτα και ανυπομονώ για τη στιγμή που θα μου δοθεί η ευκαιρία. Είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα, να επιλεγώ ανάμεσα από τόσα εξίσου ταλαντούχα παιδιά και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όλους αυτούς που με βοήθησαν και πιστεύουν σε μένα», τόνισε χθες σε αγαπημένα του πρόσωπα στη Λάρισα σε επικοινωνία που είχε, ο Άκης Γκούλιος.

 

ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ
Ο Γκούλιος δεν ξεχνά πως πριν μετακομίσει οικογενειακώς για τη Σουηδία, είχε έναν προπονητή που πίστεψε στο ταλέντο του και του είπε πως «αν συνεχίσεις έτσι, θα πας πολύ ψηλά». Αναφερόμαστε στον Κώστα Γούλα της ερασιτεχνικής ΑΕΛ, με τον οποίο ο «μικρός» έκανε προπονήσεις και τον ευχαριστεί για τις πρώτες ποδοσφαιρικές συμβουλές που του έδωσε.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass