Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2020 17:00

Πρώτο τεστ για τον Οικονόμο
*ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΜΟΛΙΚΑ

Τον πρώτο του φιλικό αγώνα θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος θα υποδεχτεί στις 18:00 στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» τον Σμόλικα Φαλάνης.

Η αναμέτρηση αυτή θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή Νίκο Φώλλα να δοκιμάσει στον αγωνιστικό χώρο τις σκέψεις του, ύστερα από 23 ημέρες προετοιμασίας, εντοπίζοντας -παράλληλα- τις θέσεις όπου θα χρειαστεί μεταγραφική ενίσχυση.

 

Φιλική ισοπαλία στην Αγιά
*ΜΕΤΑΞΥ ΔΩΤΙΕΑ ΚΑΙ ΘΗΣΕΑ ΑΓΡΙΑΣ

Σε ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες το απόγευμα στην Αγιά, Δωτιέας και Θησέας Αγριάς αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.
Απέναντι σε μια αξιόλογη ομάδα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, το ποδοσφαιρικό συγκρότημα της Αγιάς στάθηκε πολύ καλά και παρά την κούραση από τις δυνατές προπονήσεις, οι παίκτες έστειλαν αισιόδοξα μηνύματα με την εμφανισή τους.

 

ΤΖΟΚΕΡ: Ενας υπερτυχερός κέρδισε 5,1 εκατ. ευρώ

Ένας υπερτυχερός κέρδισε 5,1 εκατ. ευρώ χθες το βράδυ στην κλήρωση του Τζόκερ. Οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 11, 12, 14, 27, 34 και αριθμός Τζόκερ το 8. Στη δεύτερη κατηγορία τέσσερις τυχεροί κέρδισαν από 22.084 ευρώ.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ    ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ    ΚΕΡΔΗ
5+1    1    5.109.564,79
5    4    22.084,13
4+1    77    2.500,00
4    983    50,00
3+1    2.532    50,00
3    34.083    2,00
2+1    27.562    2,00
1+1    116.516    1,50

 

Επιπλέον περιορισμοί από την ΓΓΑ
*ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΜΕΤΡΑ

Επιπλέον περιορισμοί, τόσο στις προπονήσεις όσο και στη διεξαγωγή αθλητικών διοργανώσεων, επιβάλλονται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, στις περιοχές της χώρας όπου εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα, καθώς και σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί αυξημένης επιδημιολογικής επιχείρησης. Ειδικά εκεί όπου ισχύουν έκτακτα μέτρα, οι προπονήσεις μπορούν να γίνονται σε μικρά γκρουπ (ως εννέα άτομα), ενώ στην περίπτωση αθλητικών εγκαταστάσεων έκτασης άνω των 150 τ.μ., ο μέγιστος αριθμός αθλητών και αθλουμένων περιορίζεται στο 50% αυτού που ισχύει στην υπόλοιπη χώρα. Στις περιοχές αυτές απαγορεύεται επίσης η διεξαγωγή αγώνων εκτός σταδίου.

 

Αναβλήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου του Στομίου

Από τη διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Θερμαϊκού Στομίου ανακοινώθηκε πως αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για τις 30 Αυγούστου κλήρωση της λαχειοφόρου και θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία, την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.

 

Δηλώσεις συμμετοχής τμημάτων υποδομής

*ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΣΝΛ

Μετά από απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ, άρχισαν από χθες οι δηλώσεις συμμετοχής για τα πρωταθλήματα υποδομών.
Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι εναρμονισμένες με την απόφαση της ΕΠΟ, όπως είχαν ανακοινωθεί στο site της ΕΠΣΝΛ στις 24 Αυγούστου.
Αναλυτικότερα:
Κ-16 (γεννηθέντες από 01.01.2005)
Κ-14 (γεννηθέντες από 01.01.2007)
Κ-12 (γεννηθέντες από 01.01.2009).
Ενώ όσον αφορά στα ενδιάμεσα πρωταθλήματα  θα παίρνουν μέρος ποδοσφαιριστές ενδιάμεσων ηλικιακών κατηγοριών
Κ-15 (γεννηθέντες 01.01.2006 – 31.12.2006)
Κ-13 (γεννηθέντες 01.01.2008 – 31.12.2008).
Η αρμόδια Επιτροπή των πρωταθλημάτων Υποδομής:
Πρόεδρος: Καρυώτης Ειρηναίος
Μέλη: Καρκατσέλας Δημήτριος, Γκρίμπας Αργύρης, Τσακίρης Παντελής, Μίχος Νικόλαος, Κόκκινος Μιχαήλ.

 

Αιτήσεις και δικαιολογητικά διαιτητών ποδοσφαίρου

*ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Από την Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώνεται ότι όλοι οι Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές που επιθυμούν να πάρουν μέρος στα τοπικά πρωταθλήματα για την περίοδο 2020-2021, θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της ΕΠΣΝ Λάρισας τα παρακάτω δικαιολογητικά μέχρι τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020:
- Για τους Διαιτητές και Βοηθούς Διαιτητές:
α) Αίτηση συμμετοχής,
β) Πρόσφατο αντίγραφο ποινικού μητρώου,
γ) Καρδιολογικές εξετάσεις, πρόσφατο τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις,
δ) Οφθαλμολογική εξέταση από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις
(για οπτική οξύτητα και αντίληψη χρωμάτων).* Οι αξιολογημένοι Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές όπως και οι υπό Αξιολόγηση Διαιτητές και Βοηθοί Διαιτητές που τα παραπάνω έγγραφα είναι προαπαιτούμενα για την ΚΕΔ θα πρέπει να προσκομίσουν τα δικαιολογητικά και στην ΕΠΣΝ Λάρισας (να κρατηθούν αντίγραφα αυτών).

 

Στην Ελβετία με Σεντ Γκάλεν η ΑΕΚ
*ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΙΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΑΓΩΝΑ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ

Τη χειρότερη δυνατή κλήρωση είχε η ΑΕΚ στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League. Όπως προέκυψε από τη διαδικασία που έγινε στη Νιόν, η Ένωση θα ταξιδέψει στην Ελβετία για να αντιμετωπίσει τον αρχαιότερο ποδοσφαιρικό σύλλογο της της χώρας τη Ζανκτ Γκάλεν, στις 24 Σεπτεμβρίου, σε έναν νοκ-άουτ αγώνα με «έπαθλο» την πρόκριση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης. Οι αναμετρήσεις είναι «νοκ-άουτ» και θα διεξαχθούν χωρίς θεατές, ενώ οι νικητές προκρίνονται στα πλέι- οφ της διοργάνωσης.
Η Σεντ Γκάλεν (ή Ζανκτ στη γερμανική) ιδρύθηκε το 1879, αλλά δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί ως μία από τις μεγάλες δυνάμεις στη χώρα της.
*Τη σουηδική Χάμαρμπι ή την πολωνική Λεχ Πόζναν θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ, αν φυσικά ξεπεράσει νωρίτερα το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού. Η κρητική ομάδα κληρώθηκε να είναι γηπεδούχος (όπως και στον β’ προκριματικό) σε αυτό το νοκ-άουτ ματς, που θα γίνει στις 24/9 και θα «στείλει» τον νικητή στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.
* Στην Κροατία θα ταξιδέψει ο Άρης για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον πρώτα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ουκρανικής Κόλος Κοβαλίβκα. Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της κλήρωσης που έγινε στη Νιόν, ο νικητής του ζευγαριού των «κιτρίνων» θα αντιμετωπίσει στις 24/9 εκτός έδρας τη Ριέκα, διεκδικώντας μία θέση στα πλέι-οφ της διοργάνωσης.

Στις 17/9 ο αγώνας του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσου
Στις 17 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί ο (μονός) αγώνας του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού, για το β’ προκριματικό γύρο του Europa League.
Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 20:00, όπως ορίστηκε, αν και η ώρα ενδέχεται να αλλάξει αν υπάρξει τηλεοπτική κάλυψη στο παιχνίδι. Ως έδρα η ομάδα της Κρήτης έχει δηλώσει το στάδιο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ωστόσο το γήπεδο θα πρέπει προηγουμένως να εγκριθεί από την UEFA.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass