Ριζούπολη ή Πανθεσσαλικό ο τελικός Kυπέλλου

*Η ΕΠΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΕΔ *ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ CONFERENCE LEAGUE - ΑΝΑΝΕΩΣΑΝ ΟΙ ΧΟΥΜΠΕΛ-ΦΟΥΣΕΚ

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2020 20:00

Η ΕΠΟ με χθεσινή της ανακοίνωση αναφέρθηκε στις αποφάσεις της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας για τον τελικό Κυπέλλου, την υποψηφιότητα για τον τελικό Conference League, την κεντρική επιτροπή διαιτησίας και το VAR.

Aναλυτικά, η ανακοίνωση: «Συνεδρίασε η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ, κ. Petr Fousek. Κατά την έναρξη της συνεδρίασης ο πρόεδρος κ. Ευάγγελος Γραμμένος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Ε. για την απόφαση των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ να ανανεώσουν το διορισμό των κκ Herbert Huebel και Petr Fousek στην Ελλάδα έως το τέλος Οκτωβρίου 2020. H E.E. έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:
*Ενέκρινε την πρόσκληση και την ημερήσια διάταξη της τακτικής εκλογικής Γενικής Συνέλευσης της Ε.Π.Ο., που θα διεξαχθεί την 9η Οκτωβρίου 2020, στις 10 π.μ., στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace στην Βουλιαγμένη.
*Όρισε τη διεξαγωγή του τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνιστικής περιόδου 2019-20 στις 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο γήπεδο της Ριζούπολης. Σύμφωνα με την ίδια απόφαση, σε περίπτωση που τεθούν θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας του γηπέδου αυτού, ο τελικός θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.
*Ενέκρινε τους κανονισμούς της αγωνιστικής περιόδου 2020-21, με εξαίρεση τον πειθαρχικό κανονισμό και τον κανονισμό δεοντολογίας, οι οποίοι θα εγκριθούν μετά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας ελέγχου και τις πιθανές παρατηρήσεις από την ΟΥΕΦΑ.
*Να υποβληθεί εκ νέου υποψηφιότητα στην ΟΥΕΦΑ για τη διοργάνωση του τελικού του Europα Conference League 2022/2023 στην Αθήνα και την «Opap Arena», λόγω των μεγάλων καθυστερήσεων στην προετοιμασία του Παγκρητίου Σταδίου, οι οποίες θέτουν σε κίνδυνο την εν εξελίξει ελληνική υποψηφιότητα.
*Απεδέχθη το αίτημα της Super League 2 για παράταση 20 ημερών στους συμμετέχοντες στα νέα πρωταθλήματα της Super League 2 και της Football League, προκειμένου να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες αδειοδότησής τους.
*Να επιδοτηθούν τα νησιωτικά σωματεία της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με ποσό 170.000 ευρώ, ενόψει της συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
*Ενέκρινε τo αίτημα της Super League 1 για παράταση έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2020 στην καταβολή των οφειλών των μελών της προς την Ε.Π.Ο. και έως τις 11 Σεπτεμβρίου στην υποβολή της προκήρυξης πρωταθλήματος και του ενιαίου συνοπτικού προγράμματος της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
*Το κόστος για τη χρήση της τεχνολογίας VAR offside line (950 ευρώ/αγώνα) τη νέα αγωνιστική περίοδο να καλυφθεί από τις ΠΑΕ που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Super League 1.
*Στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. παρέστη ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος παρουσίασε τη νέα δομή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, η οποία έχει ως εξής: Κ.Ε.Δ.: Μαρκ Κλάτενμπεργκ (πρόεδρος), Άλαν Σνόντι (αναπληρωτής πρόεδρος), Ζοάο Καπέλα (μέλος) Τεχνικοί σύμβουλοι: Σταύρος Τριτσώνης (Διευθυντής Ακαδημίας Διαιτησίας και Εθνικός Εκπαιδευτής), Μιχάλης Κουκουλάκης (Εκπαιδευτής VAR), Αντωνία Κοκότου (υπεύθυνη γυναικείας διαιτησίας), Δημήτρης Καλύβας (υπεύθυνος διαιτησίας αναπτυξιακών ηλικιών-Grassroots), Νίκος Ιωσηφόγλου (υπεύθυνος παρατηρητών διαιτησίας αναπτυξιακών ηλικιών -Grassroots), Βασίλης Λώλης (γυμναστής διαιτητών). Βάσει του σχεδιασμού του κ. Κλάτενμπεργκ, η Κ.Ε.Δ. έχει την ευθύνη για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και οι τεχνικοί σύμβουλοι για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
*Μετά από εισήγηση του προέδρου της Κ.Ε.Δ., και έγκριση των FIFA/UEFA, παρατείνεται για έναν ακόμα μήνα η σύμβαση του κ. Χουάν Φερνάντεζ Μάριν (ως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020)».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass