Στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός Κυπέλλου

*ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2020 20:05

Όλα δείχνουν πως αναβάλλεται τελικά η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League 1, που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου, καθώς χθες ορίστηκε από την ΕΠΟ να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος τη συγκεκριμένη ημερομηνία.


Για τις 30 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένος ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το γεγονός πως βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό ο Μάξι Λοβέρα προκάλεσε την αναβολή της αναμέτρησης.
Η ΕΠΟ ήταν υποχρεωμένη να βρει νέα ημερομηνία για να διεξαχθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ που αρχικά είχε οριστεί για τις 26 Ιουλίου, αλλά ούτε τότε είχε γίνει.
Χθες το βράδυ η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας με ψήφους 10-4 και ένα «παρών» αποφάσισε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας να διεξαχθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.
Αυτό σημαίνει πως η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για εκείνη την ημερομηνία αναβάλλεται, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Θυμίζουμε πως νωρίτερα η Super League είχε αποφασίσει να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα στις 12 Σεπτεμβρίου.
ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η Γ.Σ.
Αναβλήθηκε η χθεσινή Γ.Σ. της Super League 1, η οποία είχε προγραμματιστεί να γίνει με τηλεδιάσκεψη. Λόγω τεχνητής έλλειψης απαρτίας, οι ΠΑΕ που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, μπλόκαραν τη διαδικασία για την προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος. Θυμίζουμε πως μοναδικό θέμα της Γενικής Συνέλευσης ήταν η έγκριση της προκήρυξης, όμως δίχως κάτι χειροπιαστό πάνω τους οι Λαμία, Παναιτωλικός, ΟΦΗ, Βόλος και Απόλλων Σμύρνης απουσίαζαν. Απουσίαζε και ο ΠΑΟΚ, ενώ μαζί τους είναι και ο Παναθηναϊκός που ήταν "παρών" λόγω της παρουσίας του Λεωνίδα Μπουτσικάρη ως προέδρου της διοργανώτριας.
Η έκτακτη Γενική Συνέλευση μεταφέρθηκε για αύριο Τετάρτη (2/9) ωστόσο εάν δεν βρεθεί λύση με το τηλεοπτικό, το πρωτάθλημα θα παραμείνει στον «αέρα».

 

Στις 9/10 οι εκλογές της ΕΠΟ

*ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν έκανε πίσω η ΕΠΟ παρά τα όσα ειπώθηκαν στη συνάντηση του Βαγγέλη Γραμμένου με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής αποφασίστηκε οι εκλογές να γίνουν στις 9 Οκτωβρίου.
Εκτός από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη, που ψήφισε αρνητικά, με 16 ψήφους κρίθηκε πως οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν κανονικά 9/10 και με το ισχύον σύστημα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass