Θετική η εικόνα της ΑΕΛ

*ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΑΔΑ *ΑΥΡΙΟ ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2020 21:00

Με την ικανοποίηση της καλής εμφάνισης επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΛ, η οποία στο τρίτο της φιλικό παιχνίδι κόντρα στον Άρη, έδειξε πως θα είναι μια δυναμική ομάδα και βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, θα μπορούσαμε να πούμε, με την ευκαιρία της πανσέληνου.


Οι «βυσσινί» μπορεί να δέχτηκαν το γκολ στο 82’ και να γνώρισαν την ήττα με 1-0, όμως το αισιόδοξο είναι πως σε όλη τη διάρκεια της φιλικής αυτής αναμέτρησης, η ομάδα ήταν μαχητική αν και έχασε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει.
Όλα αυτά τα είδε ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσουν στις όποιες αδυναμίες εντοπίζονται να βρίσκονται λύσεις μέσα από τις προπονήσεις και να μην επαναλαμβάνονται λάθη.
Η ΑΕΛ και στις τρεις γραμμές είχε καλή λειτουργία, οι παίκτες έδειξαν πνεύμα ομαδικότητας και αφομοιώνουν σιγά-σιγά, ό,τι τους ζητάει ο προπονητής τους.
Αύριο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι στον Βόλο με τη Νίκη και μέχρι χθες το βράδυ δεν κατέστη δυνατό να γίνει γνωστή η ώρα και η έδρα διεξαγωγής του αγώνα.
Χθες το πρωί όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Άρη έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.
Σήμερα η προπόνηση είναι απογευματινή, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑΣ Ο ΣΠΑΡΒ
Όπως έγραψε και η «Ε», ο τεχνικός της εθνικής Φινλανδίας Μάρκου Κάνερβα, συμπεριέλαβε στην αποστολή της Εθνικής τον 33χρονο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Τιμ Σπαρβ για τις αναμετρήσεις με την Ουαλία και Ιρλανδία που θα γίνουν στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου 2020 για το Nations League.
Ο Τιμ Σπαρβ γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 1987, έκανε το διεθνές ντεμπούτο του για τη Φινλανδία τον Φεβρουάριο του 2009, σε ηλικία 21 ετών και έχει 74 συμμετοχές με 1 γκολ, συμπεριλαμβανομένων των συμμετοχών στα προκριματικά των Παγκοσμίων Κυπέλλων του 2010, του 2014 και του 2018. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τιμ Σπαρβ ορίστηκε αρχηγός της Εθνικής Ομάδας της χώρας του για πρώτη φορά σε αγώνα εναντίον της Ελλάδας στις 4 Σεπτεμβρίου 2015.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass