Ο Νίκος Βούλγαρης στον Αχιλλέα

Επιστρέφει μετά από δύο χρόνια

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2020 20:20

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Ο Αχιλλέας Φαρσάλων ανακοίνωσε την επιστροφή του πολύπειρου Φαρσαλινού ποδοσφαιριστή Νίκου Βούλγαρη, ο οποίος «επιστρατεύεται» στη νέα προσπάθεια των κιτρινόμαυρων στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE-TOX.

Μια επιστροφή που αναμένεται να ανεβάσει το επίπεδο των Μυρμιδόνων επιθετικά και να προσθέσει ακόμη περισσότερη ποιότητα και εμπειρία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Διοίκηση της ομάδος μας ανακοινώνει την επιστροφή του πολύπειρου Φαρσαλινού ποδοσφαιριστή Νίκου Βούλγαρη. Ο Βούλγαρης επιστρέφει στο «σπίτι» του μετά από σχεδόν δύο χρόνια με στόχο να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται φέτος από την ομάδα μας. Ο 35χρονος έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο, ενώ στον Αχιλλέα Φαρσάλων έχει προσφέρει τα μέγιστα τόσο στην Α’ ΕΠΣΛ κατηγορία όσο και στην Γ’ Εθνική. Σύσσωμη η Διοίκηση της ομάδος μας καλωσορίζει τον Νίκο στην οικογένεια του Αχιλλέα Φαρσάλων και του εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και επιτυχίες».

 

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΝΟ
Μεταγραφή που θα ενισχύσει τον χώρο του κέντρου πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τον Θοδωρή Γανό. O 26χρονος μέσος θα φορέσει τη φανέλα του Αχιλλέα και αναμένεται να δώσει επιπλέον λύσεις στον τεχνικό της ομάδας, Χρήστο Καπελιάνη, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ DE-TOX κατηγορίας.
Ο Γανός την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Τύρναβο, όντας και αρχηγός του Συλλόγου, ενώ έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας κι έχει φορέσει και τη φανέλα του Οικονόμου Τσαριτσάνης στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass