Ανεβάζει στην πρώτη ομάδα τον Παναγιώτου

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λ. Γιάννης Μάγγος - Ποιοι Λαρισαίοι αποτελούν μεταγραφικούς στόχους

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2020 21:08

Μια ομάδα που θα στηρίζεται σε ντόπιους ποδοσφαιριστές ανέφερε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Γιάννης Μάγγος, πως θέλει να δημιουργήσει και τα λόγια όπως φαίνεται γίνονται πράξη με το… καλημέρα.


Συγκεκριμένα, ο Καρδιτσιώτης προπονητής είδε στις προπονήσεις τον νεαρό Παναγιώτου της Κ-19 να ξεχωρίζει και αφού μίλησε με τον υπεύθυνο των «μικρών» Βαγγέλη Στουρνάρα, πρότεινε στη διοίκηση να προχωρήσουν οι διαδικασίες για την απόκτησή του.
Επίσης, με την ομάδα προπονούνται οι Λαρισαίοι παίκτες Κορομηλάς, Καραλούλης, Μπαλογιάννης και Καλούσης, οι οποίοι θα αξιολογηθούν στα φιλικά παιχνίδια και θα προχωρήσουν οι διαδικασίες, για την απόκτησή τους.
Από κει και πέρα, αυτή την εβδομάδα περιμένουν στον Απόλλωνα πώς θα διαμορφωθεί ο νέος ποδοσφαιρικός χάρτης της Super League 2, καθώς τα σενάρια κάνουν λόγο για έναν όμιλο με 18 ομάδες ή δύο ομίλους με 12, βόρειο και νότιο.

 

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ
Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν το τελευταίο διήμερο οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας.
Αρχικά το Σάββατο έγιναν σε γυμναστήριο της Λάρισας τα αερόβια τεστ, ενώ χθες το πρωί στο γήπεδο Φιλιππούπολης υπήρξαν με απόλυτη επιτυχία τα τεστ ταχυτήτων για τους παίκτες της λαρισινής ομάδας.
Η προετοιμασία θα συνεχιστεί με δυνατή προπόνηση σήμερα το πρωί στη Φιλιππούπολη, σε μια εβδομάδα που ξεκινάει και σίγουρα θα είναι καταληκτική για πολλά μεταγραφικά θέματα της ομάδας.
Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει και τα τρία φιλικά που έχουν κλειστεί ήδη - ημερολογιακά - και είναι τα ακόλουθα:
Κυριακή (06/09) εκτός με Αλμυρό.
Κυριακή (13/09) εντός με Κηφισιά.
Τετάρτη (16/09) εκτός με Νίκη Βόλου.
*Θα ακολουθήσουν και φιλικά με Ολυμπιακό Βόλου και Α.Ο.Τρικάλων.

 

ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλοντας να ανεβάσει και άλλο το επίπεδό της, προσθέτει και αναλυτή αγώνων στην τεχνική της ηγεσία.
Πρόκειται για τον κ. Σπύρο Πλακιά, ο οποίος είναι και αναλυτής στην Εθνική μας ομάδα Ενόπλων ποδοσφαίρου.
Ο κ. Πλακιάς έχει τελειώσει τη σχολή αναλυτών στην Ελλάδα (Institute Sport Analysis), έχει κάνει το πρόγραμμα σχετικά με την ανάλυση (Soccer Performance Analysis στο ΚΕΔΕΒΙΜ του ΑΠΘ), ενώ επίσης έχει πάρει το μεταπτυχιακό μεγιστοποίησης αθλητικής απόδοσης (με διπλωματική εργασία πάνω σε βιντεοανάλυση) και είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B’.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass