Ευκαιρία για όλους...

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2020 21:03

Η ΑΕΛ αύριο δίνει το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι μέχρι τώρα από τη μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία και αντίπαλός της είναι η ομάδα του Άρη στις 19.00 στο «Κλ. Βικελίδης» στη Θεσσαλονίκη.


Ένα φιλικό που ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου θα έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει σε τι κατάσταση βρίσκονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, ενώ θα είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστούν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Βαγγέλης Πλατέλλας, ο Φιορίν Ντουρμισάι αλλά και ο Φιλανδός Τιμ Σπαρβ.
Ο Ντουρμισάι πιθανότατα θα αγωνιστεί ένα ημίχρονο αφού βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι δύο μικρότερο χρονικό διάστημα, αλλά αρκετό για να αρχίσει μια περίοδος προσαρμογής τους.
Στόχος είναι όλοι οι παίκτες να βρίσκονται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Σχετικά με τις πρώτες εντυπώσεις που υπάρχουν από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα είναι ότι στην επίθεση υπάρχουν λύσεις, ενώ ο Σπαρβ θεωρείται ότι θα είναι απροσπέλαστος με την εμπειρία που διαθέτει αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά που τον διακρίνουν και τα δείχνει σε κάθε προπόνηση.

 

ΑΡΧΗΓΟΣ Ο ΤΟΡΖΕ
Αρχηγός της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ο Γκεόργκι Τόρζε που αποτελεί επιλογή του Γρηγορίου, ενώ οι υπόλοιποι αρχηγοί είναι οι: Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς και Μπέρτος.

 

ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ
Την ερχόμενη Δευτέρα θα μάθει η ΑΕΛ πότε θα γίνει η κλήρωση του πρωταθλήματος και οι «βυσσινί» θα ζητήσουν ο πρώτος αγώνας να γίνει εκτός έδρας ίσως και ο δεύτερος, ανάλογα με την πορεία των εργασιών στο Αλκαζάρ.

 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ
Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα θερμόφιλης ποικιλίας στο Στάδιο Αλκαζάρ από την κατασκευάστρια εταιρεία και πλέον το συνεργείο της προχωρά στο επόμενο στάδιο του χρονοδιαγράμματος, που είναι η επιπεδοποίηση της επιφάνειας και οι ψεκασμοί και η λίπανση του χλοοτάπητα. Επίσης, ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση του κλειστού κυκλώματος καταγραφής και εποπτείας (CCTV) από την εταιρεία Electronic Line και μετά την αυτοψία από εμπειρογνώμονα της Ελληνικής Αστυνομίας χορηγήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΛ βεβαίωση καλής λειτουργίας, την οποία θα υποβάλει αρμοδίως στη ΓΓΑ. Η εταιρεία έχει επίσης αναλάβει την εγκατάσταση του συστήματος πρόσβασης των τουρνικέ (access control integrated system), έργο το οποίο προχωρά παράλληλα με την εγκατάσταση καλωδιώσεων και το οποίο θα ολοκληρωθεί την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου με την εγκατάσταση των τουρνικέ, που έχουν παραγγελθεί στο εξωτερικό. Στα αποδυτήρια δουλεύουν παράλληλα συνεργεία υδραυλικών, ηλεκτρολόγων και ελαιοχρωματιστών, ενώ από αύριο θα εισέλθουν και τα συνεργεία των ψυκτικών και των κατασκευαστών γυψοσανίδων και ψευδοροφών.
Τέλος, έχουν παραγγελθεί ο εξοπλισμός των αποδυτηρίων και το νέο matrix, τα οποία θα παραδοθούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass