Σύντομες αθλητικές ειδήσεις

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2020 19:30

Πειθαρχικές διώξεις σε πέντε ΠΑΕ της Super League 1

Πέντε ΠΑΕ της Super League κλήθηκαν σε απολογία, από τo Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο, για διαιτητικά έξοδα. Οι ομάδες είναι η ΑΕΛ, ο Άρης Θεσσαλονίκης, ο Πανιώνιος, ο ΝΠΣ Βόλος και ο Ατρόμητος Αθηνών, οι οποίες κλήθηκαν σε απολογία για την Πέμπτη 3/9/2020 και ώρα 13:30.


Οκτώ ομάδες πήραν πιστοποιητικό συμμετοχής
Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι χορήγησε άδεια σε 8 από τις 14 ομάδες της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Χορηγήθηκε άδεια στις παρακάτω ομάδες: ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Λαμία, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης και ΟΦΗ.

 

Αναβλήθηκαν αγώνες του Europa League
*ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ
Ακόμη ένα παιχνίδι για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League αναβλήθηκε και μάλιστα λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξή του. Ο λόγος για την αναμέτρηση μεταξύ της Νόμε Κάλιου από την Εσθονία και τη Μούρα από τη Σλοβενία, που δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς οι αρμόδιες Υγειονομικές Αρχές της Εσθονίας άναψαν «κόκκινο φως» για τη διεξαγωγή του. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο το τι έχει συμβεί, καθώς ο Σύλλογος από τη Σλοβενία σε ανακοίνωσή του, απλά αναφέρει ότι τήρησε κατά γράμμα το πρωτόκολλο της UEFA και ότι συνεργάζεται με τη γηπεδούχο ομάδα, τις εθνικές ομοσπονδίες των δύο χωρών και την UEFA, προκειμένου να επιλύσει αυτό το «δυσάρεστο ζήτημα», όπως το χαρακτηρίζει.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα το μεσημέρι, αναβλήθηκε και ο αγώνας της Μακάμπι Χάιφα με τη Ζελέζνιτσαρ, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε μέλη της αποστολής των Βοσνίων.

 

Στη Μίλαν για άλλον έναν χρόνο ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα παραμείνει παίκτης της Μίλαν και την επόμενη σεζόν, καθώς ο Σουηδός άσος κατέληξε σε συνολική συμφωνία με τους «ροσονέρι» για την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι τον επόμενο Ιούνιο. Ο «Ίμπρα», ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο 9, αναμένεται σήμερα στην πρωτεύουσα της Λομβαρδίας.
Τα στοιχεία της νέας συμφωνίας που υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας και του μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα, είναι αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες: ο Ιμπραΐμοβιτς θα λάβει καθαρό μισθό 7 εκατομμυρίων ευρώ (χωρίς μπόνους) και χάρη στις φορολογικές ελαφρύνσεις η εταιρεία θα δαπανήσει «μόνο» 10,5 εκατ. για τον πιο αντιπροσωπευτικό παίκτη της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass