Συνεχίζονται τα πλέι οφ του NBA

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2020 20:45

Τα πλέι οφ του ΝΒΑ θα συνεχιστούν κανονικά. Αυτό αποφασίστηκε στη δεύτερη Σύσκεψη των αθλητών, που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα.

Στη συνάντηση των παικτών, η αλλαγή πορείας των Λέικερς και Κλίπερς, που προχθές είχαν ταχθεί υπέρ της διακοπής, υπήρξε θεμελιώδης.
Οι Κρις Πολ και Αντρέ Ιγκουοντάλα, νούμερο 1 και 2 της Ένωσης των αθλητών, οδήγησαν τη συνάντηση, υπογραμμίζοντας τις θυσίες που είχαν κάνει όλοι οι παίκτες προκειμένου να καταστεί εφικτή η επανεκκίνηση της σεζόν στη φούσκα, τις 6 εβδομάδες χωρίς οικογένειες και την εμφάνιση της κανονικότητας, που το παιχνίδι έδωσε σε όλους.
«Για όσους βρίσκονται στο γήπεδο είναι οι καλύτερες δύο ώρες της ημέρας», είχε δηλώσει πρόσφατα ένας παίκτης. Χθες το απόγευμα έγινε νέα συνάντηση μεταξύ των παικτών. Παρέστησαν δύο εκπρόσωποι ανά ομάδα, από εκείνους που βρίσκονται ακόμη στη φούσκα, κι αποφασίστηκε η διαμαρτυρία να γίνει σε άλλο επίπεδο.
Τα πλέι οφ θα ξεκινήσουν εκ νέου σήμερα, ακόμη και αν το νέο καλαντάρι δεν έχει ακόμη γίνει επίσημο. Οι παίκτες αποφάσισαν να συνεχίσουν να αυξάνουν τον τόνο της διαμαρτυρίας τους, χρησιμοποιώντας το τεράστιο μεγάφωνο που τους δίνουν τα πλέι οφ στη φούσκα του Ορλάντο. Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο Λε Μπρον Τζέιμς έγραψε στο Twitter: «Η αλλαγή δεν έρχεται μόνο με τα λόγια. Συμβαίνει με πράξεις και πρέπει να συμβεί τώρα. Προς τα παιδιά και τις κοινότητες σε όλη τη χώρα, είναι δική μας υπόθεση να φέρουμε την αλλαγή. Μαζί. Γι’ αυτό η ψήφος σας είναι πολύτιμη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass