Στην παράταση προκρίθηκε η Ομόνοια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ Η ΣΕΛΤΙΚ ΤΟΥ ΜΠΑΡΚΑ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2020 20:20

Ακόμα μία δύσκολη αποστολή έφερε εις πέρας εκτός έδρας η Ομόνοια. Και μάλιστα το έκαναν με τον ίδιο τρόπο, στην παράταση.

Όπως μία βδομάδα νωρίτερα στην Αρμενία, έτσι και τώρα στην Πολωνία, όπου στο έξτρα 30λεπτο και μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια, καθάρισαν 0-2 τη Λέγκια, για να συνεχίσουν στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Το παιχνίδι πάντως βοήθησε τους Κύπριους, καθώς οι Πολωνοί έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 55’. Ο Γκόμεθ άγγιξε το 0-1 με εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι και στην παράταση ο ίδιος ήταν που ευστόχησε σε πέναλτι (92’), με την κεφαλιά του Τιάγκο να κλειδώνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

ΣΟΚ ΓΙΑ ΣΕΛΤΙΚ ΚΑΙ ΜΠΑΡΚΑ
Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς στον θεσμό συντελέστηκε στο «Σέλτικ Παρκ». Η Σέλτικ ήταν το μεγάλο φαβορί, αλλά η Φερεντσβάρος κατάφερε να φύγει από εκεί με το 1-2 και την πρόκριση δική της. Σίγκερ (7’) και Ν’ Γκουέν (75’) νίκησαν δύο φορές τον Βασίλη Μπάρκα, ενώ ο Κρίστι (53’) είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass