Ανέβηκε ο «μισός» Δήμος Τεμπών!

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΚΤΩ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Δημοσίευση: 28 Αυγ 2020 20:00

Μπορεί ο Δήμος Τεμπών να είναι πολύ μικρός πληθυσμιακά, όμως το στοιχείο αυτό δεν εμπόδισε τις μισές (!) ενεργές ομάδες του να κερδίσουν την άνοδό τους σε ανώτερη κατηγορία, κατά την περίοδο που - λόγω των γνωστών γεγονότων που σχετίζονται με τον κορονοϊό - διακόπηκε βίαια, πριν την ολοκλήρωσή της.


Την αρχή έκανε ο εκπρόσωπος της έδρας του Δήμου, ο Αετός Μακρυχωρίου, ο οποίος με απόφαση της ΕΠΟ ανέβηκε στη Γ’ Εθνική, ως πρωτοπόρος της Α’ Κατηγορίας DETOX της ΕΠΣ Ν. Λάρισας, κατά τη χρονική στιγμή της οριστικής διακοπής.
Τους Μακρυχωρίτες στη μεγάλη τοπική κατηγορία διαδέχθηκε ο Όλυμπος Γόννων, που κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον 1ο Όμιλο της Α1, ενώ σε αυτή προήχθη - αρχικά - η Αναγέννηση Καλοχωρίου, κάτοχος της δεύτερης θέσης στον 2ο Όμιλο της Β’ Κατηγορίας, για να ακολουθήσει στις αρχές της εβδομάδας - ως επιλαχούσα - η 4η του ιδίου Ομίλου Αναγέννηση Πυργετού, προκειμένου να καλυφθούν κενά που δημιουργήθηκαν από την απόσυρση ομάδων που δικαιούνταν να συμμετάσχουν και δεν το έπραξαν.
Οι ομάδες που συμπλήρωναν πέρυσι το «παζλ» του Δήμου Τεμπών ήταν ο Κίσσαβος Συκουρίου, ο Όλυμπος Αιγάνης, ο ΑΣ Σιδ. Σταθμού Ραψάνης (Α1 Κατηγορία) και η Θύελλα Ελάτειας (Β’ Κατηγορία), οι οποίες θα ξεκινήσουν τη νέα τους προσπάθεια στις ίδιες κατηγορίες, ενώ κάποιες πληροφορίες φέρνουν και παράγοντες του Κεραυνού Παραποτάμου να βολιδοσκοπούν το έδαφος για ενδεχόμενη επανενεργοποίηση της ομάδας.

 

ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΥΡΓΕΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΕΜΠΩΝ
Μία ακόμα ομάδα από τον Δήμο Τεμπών ανέβηκε κατηγορία και αναφερόμαστε στην Αναγέννηση Πυργετού, η οποία θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΠΣΝΛ.
Ο Δήμος Τεμπών που είναι κοντά σε όλα τα σωματεία και στη δύσκολη αυτή περίοδο λόγω της πανδημίας, σε ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής: «Άλλη μία ιστορική ομάδα του Δήμου Τεμπών ανέβηκε κατηγορία και αυτή είναι η Αναγέννηση Πυργετού, η οποία την προσεχή ποδοσφαιρική χρονιά θα αγωνίζεται στην κατηγορία Α1 της ΕΠΣΝΛ.
Η άνοδος της Αναγέννησης Πυργετού μας γεμίζει υπερηφάνεια, γιατί έρχεται να προστεθεί στις επιτυχίες των ποδοσφαιρικών ομάδων του Δήμου μας, του Ολύμπου Γόννων, του Αετού Μακρυχωρίου και της Αναγέννησης Καλοχωρίου.
Τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα για την επιτυχία της, η οποία είναι αποτέλεσμα της επίπονης και επίμονης αγωνιστικής προσπάθειας που κατέβαλε ως ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Ευχόμαστε από καρδιάς στους ποδοσφαιριστές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της Αναγέννησης Πυργετού, υγεία και δύναμη στην καινούρια τους πορεία, μια πορεία που ευχόμαστε να τους οδηγήσει και σε νέες επιτυχίες.
Καλή συνέχεια».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass