Αρεσαν οι «μικροί» της ΑΕΛ

*ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΤΟ 49΄ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-0 *ΝΕΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2020 21:10

Μετά την Καρδίτσα όπου επικράτησε με 2-0, η ΑΕΛ κέρδισε και στο δεύτερο φιλικό της παιχνίδι χθες το απόγευμα στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου Τρικάλων τον Α.Ο.Τ. με 1-0.


Το γκολ που έκρινε και αυτόν τον αγώνα προετοιμασίας πέτυχε στο 49’ ο Δάκτυλας με ωραίο σουτ, μετά από ασίστ που δέχτηκε από τον Πινακά.
Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, αυτό που κρατά περισσότερο ο τεχνικός της ΑΕΛ, Μιχάλης Γρηγορίου, είναι πως οι παίκτες που προέρχονται από την Κ-19 έδειξαν πολύ καλά στοιχεία, απέναντι σε μια ομάδα που ανεβαίνει στη Super League 2 και αν συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά, το βέβαιο είναι πως μπορούν να κάνουν το βήμα παραπάνω νωρίτερα από ό,τι υπολογίζουν και οι ίδιοι.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
18’-19’Διπλή φάση για την ΑΕΛ με τον Παπάζογλου, αρχικά μια προβολή να μπλοκάρει ο γκολκίπερ των Τρικάλων και αμέσως μετά ένα σουτ άστοχο άουτ με τον Τρούγιτς.
31' Σέντρα του Μπέρτου για την ΑΕΛ, σουτ του Τρούγιτς, η μπάλα κόντραρε στον Πιαστόπουλο και βγήκε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλευτο.
32' Νέα σέντρα του Φιλίπ για την ΑΕΛ, ο Παπάζογλου πήρε κεφαλιά και έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.
49' Μετά από πάσα του Πινακά, ο Δάκτυλας με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1.
84' Σουτ επιχείρησε ο Ηλιάδης, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι για το 0-2.
88' Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Κλεμέντε των Τρικάλων επιχείρησε το σουτ και σε νέο σουτ του Λίτσιου η μπάλα κατέληξε άουτ.
Το φιλικό παιχνίδι σφύριξε ο Λάμπρος Μπεκιάρης με βοηθούς τους Αντώνη Διπλάρη και Γιώργο Στεφανή, όλοι από την Ένωση Καρδίτσας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΤΡΙΚΑΛΑ (Αποστόλης Χαραλαμπίδης): Γκάρας (62' Αρμαντο), Ντιαλόσι (73' Κατσαντώνης), Ευθυμίου (46' Λίτσιος), Νιάρος (73' Κλεμέντε), Παπαγεωργίου (53' Λαζαρίδης), Πέλκας (53' Χατζηκωνσταντινου) Πιαστόπουλος (53' Γκοσέρ), Σκόνδρας (73' Λαμπίρης), Σουλιώτης (53’ Ζώγκος), Σταματής (53’ Ποζατζίδης), Στεφανίδης (53′ Νικλητσιώτης).
ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Μπάγιτς, Μπέρτος, Φιλίπ, Μιχαήλ, Ηλιάδης, Κοτσιανούλης, Γκαζάλ, Γλυνός, Μιλοσάβλιεβιτς, Τρούγιτς, Παπάζογλου.
Αγωνίστηκαν ακόμα για την ΑΕΛ: Νάγκι (81’ Σουλούκος), Ηλιάδης, Μούζεκ, Χαλάτσης, Λουφάκης, Μαϊδανός, Βινίσιους, Ζαχαράκης (73' Στοΐνοβιτς), Δάκτυλας, Τόρζε, Πινακάς.
* Το επόμενο φιλικό για την ΑΕΛ είναι προγραμματισμένο την ερχόμενη Κυριακή 30 Αυγούστου στο Χαριλάου, με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass