Και εγένετο νέο αθλητικό σωματείο με την επωνυμία «ΑΠΙΔΑΝΟΣ»

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2020 20:48
Στη φωτογραφία από αριστερά ο Νικόλαος Καραμητράκης, ο δήμαρχος  Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου και ο Γεώργιος Μπακαλόπουλος Στη φωτογραφία από αριστερά ο Νικόλαος Καραμητράκης, ο δήμαρχος Φαρσάλων Μάκης Εσκίογλου και ο Γεώργιος Μπακαλόπουλος

«ΑΠΙΔΑΝΟΣ» είναι το νέο αθλητικό σωματείο που έλαβε «σάρκα και οστά», με κύριο μέλημά του τον ποιοτικό αθλητισμό, τόσο στις αναπτυξιακές ηλικίες όσο και στις μεγαλύτερες.


Η φιλοσοφία των ανθρώπων του νέου σωματείου είναι η προσφορά αθλητισμού μέσω οργανωμένων επιστημονικών προγραμμάτων άθλησης, σύμφωνα με τις κινητικές ανάγκες των παιδιών, του ψυχικού τους κόσμου και της ανάγκης για παιχνίδι.
Προσδοκώντας την άριστη συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων και του οργανισμού ΟΠΑΚΠΑ, το νέο σωματείο έχει τη διάθεση να βοηθήσει στη δημιουργία των προϋποθέσεων για αναβάθμιση και αύξηση της λειτουργικότητας του Δημοτικού Σταδίου Φαρσάλων μέσω εύστοχων επισημάνσεων.
Γι’ αυτό και πραγματοποιήθηκε πρώτη εθιμοτυπική συνάντηση με τον δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου και τον πρόεδρο του ΟΠΑΚΠΑ κ. Χρήστο Μπασαγιάννη, όπου ο πρόεδρος του «ΑΠΙΔΑΝΟΥ» κ. Νικόλαος Καραμητράκης και ο υπεύθυνος του Αθλητικού Τμήματος, καθηγητής Φυσικής Αγωγής κ. Γεώργιος Μπακαλόπουλος, εκθέσανε τις θέσεις του «ΑΠΙΔΑΝΟΥ». Η συνάντηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα με τον κ. Εσκίογλου και τον κ. Μπασαγιάννη να χαιρετίζουν τη δημιουργία του νέου σωματείου, να αφουγκράζονται τις θέσεις των υπευθύνων και να υπόσχονται ότι θα σταθούν δίπλα σε κάθε τέτοια αξιόλογη προσπάθεια. Οι κύριοι Καραμητράκης και Μπακαλόπουλος τους ευχαρίστησαν για το πραγματικό τους ενδιαφέρον.
Ο «ΑΠΙΔΑΝΟΣ» έχει ενεργοποιήσει το τμήμα κλασικού αθλητισμού και θα ενεργοποιηθούν σταδιακά κι άλλα τμήματα.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass