Marca: «Τα λεφτά δεν φέρνουν (ακόμη) την ευτυχία»

Δημοσίευση: 25 Αυγ 2020 20:10

Η Marca αφιέρωσε την πρώτη της σελίδα στον τελικό του Champions League σχολιάζοντας για την Παρί Σεν Ζερμέν και την ήττα από την Μπάγερν ότι τα λεφτά δεν φέρνουν (ακόμη) την ευτυχία.


Ήταν ο πρώτος της τελικός σε επίπεδο Champions League. Η Παρί Σεν Ζερμέν γνώρισε την ήττα (0-1) από την Μπάγερν και δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο.
Από το 2011 όταν ο Νάσερ Αλ Κελάιφι ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ως επικεφαλής του fund από το Κατάρ ο στόχος είναι αυτός κι όχι η εγχώρια δυναστεία, η οποία είναι δεδομένη.
Οι Άραβες έχουν ξοδέψει τόσα χρήματα όλα αυτά τα χρόνια, σπάζοντας ρήτρες, αλλά και το ένα ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης μετά το άλλο, ενώ η Παρί έχασε το τρόπαιο από γκολ του Κομάν, ο οποίος είναι θρέμμα των ακαδημιών της. Η ισπανική εφημερίδα, Marca, αφιέρωσε τη χθεσινή πρώτη της σελίδα στον τελικό του Champions League και διαπίστωσε ότι "τα λεφτά δεν φέρνουν (ακόμη) την ευτυχία".
Άλλωστε οι ισπανικές (και όχι μόνο) ομάδες "φωνάζουν" τόσα χρόνια για την ατιμωρησία της Παρί Σεν Ζερμέν για λόγους FFP.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass