ΝΒΑ (Playoffs)

Πήραν προβάδισμα οι Μπακς

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2020 21:02

Δεύτερη στη σειρά νίκη για το Μιλγουόκι απέναντι στο Ορλάντο κι ανατροπή στη σειρά... Με ηγέτη έναν εξαιρετικό Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μπακς έφτασαν εύκολα στο 121-107 απέναντι στους Μάτζικ κι έκαναν στο 2-1 στον πρώτο γύρο των πλέι οφ, με τον επόμενο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για σήμερα το βράδυ (24/8), στις 20:00 ώρα Ελλάδας.


Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν απολαυστικός, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το οποίο έκλεισε με 21 πόντους με αλάνθαστη στατιστική: 6/6 δίποντα και 2/2 τρίποντα. Ο Γιάννης σημείωσε συνολικά 35 πόντους, αλλά ως συνήθως είχε συνεισφορά σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού φτάνοντας κοντά στο triple-double, καθώς «κατέβασε» 11 ριμπάουντ, μοίρασε 7 ασίστ, έκανε 2 κλεψίματα και μπλόκαρε μία αντίπαλη προσπάθεια.
Παράλληλα, τα «ελάφια» πήραν βοήθεια στην επίθεση και από τον Κρις Μίντλετον (17 πόντοι), ενώ άλλους 16 πρόσθεσε ο εκνευρισμένος Μπρουκ Λόπεζ, ο οποίος κάποια στιγμή έσπασε μια καρέκλα! Ο σέντερ των Μπακς την πήρε και βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι κάμερες τον «συνέλαβαν», με τη συμπεριφορά του να προβληματίζει άπαντες στην ομάδα του, καθώς είναι η δεύτερη φορά που το κάνει, ενώ και οι αντιδράσεις του απέναντι στις αποφάσεις των διαιτητών είναι υπερβολικές.
Στα αξιοσημείωτα της συνάντησης και οι γροθιές που αντάλλαξαν Τζέιμς Ένις και Μάρβιν Γουίλιαμς στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, 5:39 πριν την ανάπαυλα ο Ένις χτύπησε τον παίκτη του Μιλγουόκι (του κρατούσε τη φανέλα), ακολούθησε συμπλοκή και στη διάρκειά της βρέθηκε πεσμένος και ο βοηθός του Μάικ Μπουντενχόλζερ, Ντάρβιν Χαμ, ο οποίος είχε προσπαθήσει να χωρίσει τους συμπλεκόμενους, που όπως είναι φυσικό αποβλήθηκαν.ΣTA HMITEΛIKA ΟΙ ΣΕΛΤΙΚΣ
Οι Σέλτικς είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά της περιφέρειάς της... Το συγκρότημα της Βοστώνης νίκησε με 110-106 τη Φιλαδέλφεια, έκανε το 4-0 και πέρασε με «σκούπα» στην κορυφαία τετράδα της ανατολικής περιφέρειας.
Εκεί, η ομάδα του Μπραντ Στίβενς θα συναντήσει, κατά πάσα πιθανότητα, τους πρωταθλητές Τορόντο Ράπτορς, που οδηγούν τη σειρά απέναντι στους Νετς με 3-0.
Οι Σίξερς ήταν ανταγωνιστικοί χθες, πάσχισαν για τη νίκη που θα διατηρούσε τις όποιες ελπίδες τους να παραμείνουν στο «κόλπο», όμως ένα σερί 12-0 των Σέλτικς στα τελειώματα της τρίτης περιόδου αποδείχθηκε κομβικής σημασίας για την εξέλιξη του αγώνα.
Ταυτόχρονα, οι 76ερς είχαν κάκιστο ποσοστό πίσω από τα 7,25 μέτρα καθώς μέτρησαν μόλις 9/34 τρίποντα, που σημαίνει ποσοστό 26,5.
Πρώτος σκόρερ των «Κελτών» ήταν ο Κέμπα Γουόκερ με 32 πόντους, ενώ πολύτιμη υπήρξε η συνεισφορά του Τζέισον Τέιτουμ, που ολοκλήρωσε τη συνάντηση με 28 πόντους, 15 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Για τη Φιλαδέλφεια προσπάθησε περισσότερο απ’ όλους ο Τζοέλ Εμπίντ, η στατιστική του οποίου κατέγραψε 30 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass