Πρώτη φιλική νίκη του Αετού Μακρυχωρίου

*Επικράτησε του Π.Ο. Ελασσόνας με 3-0

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2020 20:00

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη προχθές το απόγευμα στο γήπεδο Μακρυχωρίου, ο Αετός επικράτησε του Π.Ο. Ελασσόνας με σκορ 3-0.


Ουσιαστικά είχαμε λαρισινό ντέρμπι των δύο νεοφώτιστων που θα τεθούν αντιμέτωποι στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και ασφαλώς θα έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα οι τεχνικοί των δύο ομάδων, ο Κώστας Κατσάρας (Μακρυχώρι), με τον Ζήση Ζιάγκα (Π.Ο.Ε.).
Να σημειώσουμε πως η ομάδα του Μακρυχωρίου έδωσε το τρίτο της φιλικό παιχνίδι (σ.σ. είχε δύο ήττες από την Α.Ε.Καρίτσας), ενώ για τον Π.Ο.Ε. ήταν το πρώτο του φιλικό.
Ακολουθεί ένας μήνας με δυνατά τεστ και για τα δύο λαρισινά σωματεία, εκεί όπου θα γίνει και το τελικό μοντάρισμα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.
Στον αγώνα οι γηπεδούχοι δημιούργησαν καλές ευκαιρίες με τους Λεσάι, Κατσαμάγκα και Μουξιό στο ξεκίνημα της αναμέτρησης, ενώ ο Π.Ο.Ε. είχε και αυτός ορισμένες οργανωμένες επιθέσεις, όμως δεν ευτύχησε να σκοράρει.
Στο 34’ ο Κατσαμάγκας έκλεψε την μπάλα από αντίπαλό του, την έδωσε στον Λεσάι και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 55’ ο Κολοβός με δυνατό σουτ πέτυχε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Δ. Σιάτρας στο 61’ με κεφαλιά.
Στη συνέχεια, έγιναν πολλές αλλαγές και από τις δύο ομάδες και οι έμπειροι τεχνικοί είχαν την ευκαιρία να δούνε πολλά παιδιά. Ήταν σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι που βγήκαν κάποια σημαντικά συμπεράσματα, αλλά θα χρειαστεί πολλή δουλειά ακόμη για να φτάσουν οι παίκτες στο ανώτερο δυνατό επίπεδο.
Τον αγώνα διηύθηνε ο Χρήστος Νίτσας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Κώστας Κατσάρας – Λευτέρης Τέας): Μισυρλής, Δραγατσίκης, Μυτάκος, Σιάτρας, Κουμπούρας, Κολοβός, Σπανός, Ζησούλης, Κατσαμάγκας, Μάντζαρης, Λεσάι.
Έπαιξαν και οι: Αναστασίου, Γκαμπέτας, Λάλλας, Γκατζιούρας, Παπαδόπουλος, Μπενεχούτσος, Μουξιός, Γαγάρας, Γουλούλης, Γκαμπούρας.
Π.Ο.Ε. (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπούσιας, Γκαντούνας, Σουγλής, Λαγός, Αθανασούλης, Κουκούλης, Λαζαρίδης, Πεπκολάϊ, Ματούλας, Καραγκούνης.
Αγωνίστηκαν και οι: Γκουτζουρέλας, Καραμούλας, Μαλάκος, Καραγκιότης, Νταμπόσης, Αθανασούλης, Ζηρδέλης, Μπαρλαγιάννης, Χατζηβασίλης, Καλαϊτζίδης, Παναγιώτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass