Πλούσιο θέαμα στη ζέστη

DRIFT ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2020 21:40

Στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου, διεξήχθη ο 2ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift, με τους μονομάχους να αψηφούν τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες και να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και μοναδικά περάσματα.

Με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 40 βαθμούς Κελσίου στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου παρά την θαλάσσια αύρα της περιοχής, ο 2ος γύρος του θεσμού εξελίχθηκε με μεγάλη επιτυχία. Τα χαμόγελα όλων των οδηγών ήταν διάχυτα, καθώς η επιστροφή στην αγωνιστική δράση άφησε τις ανησυχίες για τις καιρικές συνθήκες σε δεύτερη μοίρα, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Η αγωνιστική δράση ξεκίνησε το περασμένο Σάββατο με τα ελεύθερα περάσματα της κατηγορίας Pro και της κατηγορίας Street Legal. Όλοι οι οδηγοί πραγματοποίησαν αρκετά περάσματα με στόχο την καλύτερη μάθηση της διαδρομής και να εγκλιματιστούν στις απαιτητικές συνθήκες. Με τη θερμοκρασία να είναι χαμηλότερη την Κυριακή, η αγωνιστική δράση ξεκίνησε με τα διπλά περάσματα της κατηγορίας Pro. Μπορεί οι συμμετοχές να μην ήταν αρκετές, όμως το θέαμα και οι τρομερές μονομαχίες που εξελίχθηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα κράτησε το ενδιαφέρον όλων αμείωτο. Μεγάλος νικητής του 2ου γύρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, στη Σχολή Μηχανικού Λουτρακίου για την κατηγορία Pro, αναδείχθηκε ο Λαγός Γεώργιος BMW 3 E36 DRIFT, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό τον Χρυσανθόπουλο Χαράλαμπο BMW E36. Στην κατηγορία Street Legal με τα μονά περάσματα, οι συμμετοχές ήταν αρκετές με αποτέλεσμα να υπάρχουν μάχες και ανατροπές μέχρι το τέλος του αγώνα. Ο αγώνας εξελίχθηκε σε “Καρπενησιώτικη μάχη”, καθώς οι Ράπτης Παναγιώτης Nissan 200SX και Τσιάκας Κωνσταντίνος Opel Ascona, βρέθηκαν αντιμέτωποι στον μεγάλο τελικό. Μεγάλος νικητής μετά από έναν συγκλονιστικό μεγάλο τελικό ανακηρύχθηκε ο Ράπτης Παναγιώτης Nissan 200SX, επικρατώντας στις λεπτομέρειες του μεγάλου αντιπάλου του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass