Απόλλων με λαρισινά παιδιά

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΧΘΕΣ ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΓΟΣ - ΣΤΙΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2020 21:25

Του Χρήστου ΑρχοντούληΜε παιδιά, που τα περισσότερα θα είναι από τον νομό Λάρισας, θα απαρτίζεται το νέο ρόστερ του Απόλλωνα, για την καινούρια αγωνιστική περίοδο 2020-2021.


Χθες το πρωί συναντήθηκαν ο πρόεδρος των «κυανολεύκων», Παναγιώτης Μαντζανάς με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο, ο οποίος επέστρεψε από τις ολιγοήμερες διακοπές του στον Πτελεό, εκεί όπου για αρκετές ώρες με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας, κατέστρωσε τα σχέδια για τον νέο Απόλλωνα.
«Θα στηριχτούμε σε ντόπιο υλικό, τουλάχιστον 15 παίκτες θα είναι από τη Λάρισα και οι υπόλοιποι θα συμβαδίζουν με τη φιλοσοφία του ιστορικού αυτού συλλόγου», τόνισε ο Καρδιτσιώτης προπονητής, ο οποίος για δύο περίπου ώρες είχε συζήτηση με τον πρόεδρο σχετικά με το ποιες θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις, ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με το θέμα της αδειοδότησης.
Και οι δύο πάντως συμφώνησαν πως θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά, όμως με τη δουλειά, την αγωνιστική πειθαρχία, τη σοβαρότητα και την αρμονική συνεργασία όλων, ο Απόλλωνας και πάλι αναμένεται πως θα έχει μια αξιόλογη παρουσία στη Super League 2.

 

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Την ερχόμενη Τετάρτη 26 Αυγούστου θα ξεκινήσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- η προετοιμασία της ομάδας για την καινούρια σεζόν.
Το βασικό στάδιο αυτής θα πραγματοποιηθεί στο πανέμορφο Καρπενήσι στις αρχές Σεπτεμβρίου και ακολούθως θα δοθούν μια σειρά, από φιλικά παιχνίδια.

 

ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ Κ-19
Βαρύτητα θα δοθεί από τον Γιάννη Μάγγο και στην ομάδα Κ-19, διότι στόχος του όπως και του προπονητή των «μικρών» Βαγγέλη Στουρνάρα είναι να προωθηθούν σταδιακά παίκτες στην πρώτη ομάδα.
Ήδη, όπως μας αποκάλυψε, τέσσερις «μικροί» θα πάρουν μέρος στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα και γενικά θα υπάρχει στενή παρακολούθηση για την εξέλιξή τους.

 

ΕΓΚΩΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Ο Μάγγος έπλεξε το εγκώμιο του Παναγιώτη Δοξόπουλου, για την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Φιλιππούπολης.
«Γήπεδο χαλί, δείχνει το μεράκι του Παναγιώτη και μακάρι όλα τα γήπεδα, να βρίσκονταν σε αυτή την κατάσταση», επισήμανε ο κόουτς του Απόλλωνα, που είναι πολύ ευχαριστημένος από το οικείο περιβάλλον που βρήκε σε μια ομάδα, που θέλει να βάλει τη δική του «σφραγίδα» και είναι συναισθηματικά δεμένος μαζί της από παλιότερα.

 

Δ.Σ. ΤΗΣ SL2 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ ΕΠΟ
Με φυσική παρουσία και όχι μέσω τηλεδιάσκεψης θα συνεδριάσει η SL2 μεθαύριο Δευτέρα 24 Αυγούστου. Το μοναδικό θέμα της ημερησίας διάταξης είναι οι αποφάσεις της Ε.Ε. της ΕΠΟ αναφορικά με την αναδιάρθρωση στη SL2 και τη FL. H ανακοίνωση αναφέρει: «Σας γνωστοποιούμε ότι τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020 και ώρα 14:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέμα ημερησίας διάταξης: Ενημέρωση σχετικά με τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ».

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ:
Επαφές μόνο για τη χρήση του γηπέδου

Ο εκπρόσωπος του κ. Πηλαδάκη, Δημήτρης Τσακμακίδης, διευκρίνισε με δήλωσή του πως επαφές έγιναν με τον Απόλλων Λάρισας μόνο για τη χρήση του γηπέδου AEL FC ARENA, στην περίπτωση που οι «κυανόλευκοι» δεν μπορέσουν να παίξουν στη Φιλιππούπολη. Χαρακτηριστικά αναφέρει:  «Σχετικά με δημοσιεύματα περί εμπλοκής του κ. Πηλαδάκη στα διοικητικά του Απόλλων Λάρισας αναφέρω ότι οι επαφές που  έγιναν με τους ανθρώπους του Απόλλωνα,   αφορούν μόνο τη χρήση του γηπέδου  και το θέμα παραμένει ακόμη ανοικτό. Είναι καθαρά μια δική μου πρωτοβουλία λόγω και της ιδιαίτερης σχέσης που έχω με την ομάδα (όπως έχω αγωνιστεί στην ΑΕΛ 8 χρόνια, έπαιξα και στον Απόλλωνα  4 και πλέον χρόνια). Ελπίζω να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και η ομάδα να χρησιμοποιήσει το γήπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass