Ο Ντοβέρι «σφυρίζει» στο ΠΑΟΚ-Μπεσίκτας

ΣΤΗ ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2020 20:05

Η UEFA ανακοίνωσε ότι ο Ντανιέλε Ντοβέρι θα διαιτητεύσει στις 25 Αυγούστου τη νοκ άουτ αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας στην Τούμπα, στο πλαίσιο του β’ προκριματικού γύρου του Champions League.

Ο 42χρονος Ιταλός ρέφερι δεν διαθέτει μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς την παρελθούσα σεζόν «σφύριξε» σε δύο αγώνες για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Συγκεκριμένα, διηύθυνε την αναμέτρηση Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σαμπουρτάλο 3-0 για τον β’ προκριματικό του Champions League (30/7/2019) και τη συνάντηση Μπνέι Γέχουντα-Νέφτσι Μπακού 2-1 για τον γ’ προκριματικό του Europa League (15/8/2019).
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ντοβέρι έχει διευθύνει και στο παρελθόν αγώνα του ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί ο Ιταλός ήταν ο «άρχοντας» στο ντέρμπι της 21ης Οκτωβρίου με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 7η αγωνιστική της σεζόν 2018-19 στη Super League, όπου ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 2-1.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass