Χωρίς κόσμο τα γήπεδα στη Γ ’ Εθνική

*ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2020 20:05

Όπως ανακοίνωσε η ΓΓΑ τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα πραγματοποιηθούν χωρίς κόσμο στις εξέδρες με τα μέτρα να είναι εξίσου αυστηρά με αυτά που τηρούνται στην Super League 1. Η ουσία είναι ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση θεατών στα

γήπεδα, ενώ σε κάθε περίπτωση σε εγκατάσταση γηπέδου για ποδοσφαιρικό ερασιτεχνικό αγώνα δεν θα πρέπει να παρευρίσκονται συνολικά περισσότερα από 80 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των παικτών που αγωνίζονται, των διαιτητών, των αναπληρωματικών, των γιατρών, των αστυνομικών, των υπαλλήλων των σταδίων, των δημοσιογράφων και όσων άλλων είναι απαραίτητοι για τη διεξαγωγή του.
*Εν τω μεταξύ, μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχών για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου, ακόμα 4 ομάδες οι οποίες δεν είχαν δικαίωμα κατάθεσης συμμετοχής, εκδήλωσαν το ενδιαφέρον να συμμετάσχουν. Οι ομάδες αυτές είναι:
Ηρακλής Αμπελοκήπων (ΕΠΣ Μακεδονίας), Ελπίδες Σαπών (ΕΠΣ Θράκης), Παναγρινιακός (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) και Φοίνικας Επιδαύρου (ΕΠΣ Αργολίδας).
Οι αιτήσεις του θα εξεταστούν σήμερα από την αντίστοιχη επιτροπή της ΕΠΟ και παράλληλα θα καθοριστούν και οι (10) όμιλοι της κατηγορίας. Κατά πάσα πιθανότητα οι αιτήσεις των παραπάνω ομάδων θα γίνουν δεκτές.
Αν συμβεί αυτό η ΕΠΣ Μακεδονίας θα εκπροσωπείται από οκτώ (8) ομάδες οι οποίες θα χωριστούν στον 1ο και 2ο όμιλο. Το ερώτημα είναι αν αυτό θα γίνει διά ορισμού ή διά κληρώσεως.
ΟΙ ΛΑΡΙΣΙΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ
Σύμφωνα με το προσχέδιο, για τη συγκρότηση των 10 ομίλων στην Γ’ Εθνική που έχει συντάξει η Επιτροπή Διοργανώσεων και το οποίο θα τεθεί προς ψήφιση στη συνεδρίαση της Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο., οι τέσσερις λαρισινές ομάδες (Ηρακλής Λάρισας, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Π.Ο.Ε και Αετός Μακρυχωρίου), θα συμμετάσχουν στον 3ο όμιλο, που θα περιλαμβάνει τις παρακάτω 13 ομάδες, συνολικά:
*ΕΠΣ Λάρισας: Ηρακλής Λάρισας, Οικονόμος Τσαριτσάνης, ΠΟ Ελασσόνας, Αετός Μακρυχωρίου (4)
*ΕΠΣ Καρδίτσας: Αναγέννηση Καρδίτσας, Ατρόμητος Παλαμά, ΑΟ Σελλάνων (3)
*ΕΠΣ Πιερίας: ΑΕ Καρίτσας, Δίας Δίου, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (3)
*ΕΠΣ Κοζάνης: Μακεδονικός Φούφα, ΦΣ Κοζάνη (2)
*ΕΠΣ Φλώρινας: Ερμής Αμυνταίου (1).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass