Κοιτάει ψηλότερα ο Δωτιέας Αγιάς

*ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ *Κ. ΚΑΦΑΝΕΛΗΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ *Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2020 20:10 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Αυγ 2020 20:26

 

Των Χρήστου Αρχοντούλη, Νίκου Γουργιώτη

Μια από τις πιο ιστορικές ομάδες του νομού Λάρισας στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου είναι ο Δωτιέας Αγιάς, ο οποίος ιδρύθηκε το 1960 και φέτος θέλει να είναι η… χρονιά του, στην Α’ κατηγορία.


Κατά πόσο αυτό θεωρείται εφικτό θα φανεί κατά τη διάρκεια, διότι τα εχέγγυα υπάρχουν, αλλά το ζητούμενο είναι στο τέλος που θα γίνει ο συνολικός απολογισμός, οι στόχοι να υλοποιηθούν στο έπακρο.
Οι «Κόκκινοι Διάβολοι», όπως αποκαλείται η συμπαθής ομάδα της Αγιάς, ξεκίνησαν προχθές το απόγευμα την προετοιμασία τους κάτω από ιδανικές συνθήκες και με παίκτες που έδειξαν πως γνωρίζουν πολύ καλά σε ποιο σύλλογο ανήκουν και τι πρέπει από δω και πέρα να κάνουν, για να είναι πρωταγωνιστές. Το σημαντικότερο κομμάτι για να συμπληρωθεί το παζλ με επιτυχία το έχει αναλάβει ο έμπειρος τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς, ο οποίος μαζί με τον συνεργάτη του Κώστα Παπαρίζο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Λεωνίδα Κιόρογλου, γνωρίζουν καλά πως τα αποτελέσματα έρχονται από την αρμονική συνεργασία όλων και τη συνολική προσπάθεια του καθενός από τον τομέα του. Εξίσου σημαντικό γεγονός είναι πως πρόεδρος στην ομάδα για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο παρέμεινε ο Κυριάκος Καφανέλης, οι κινήσεις του οποίου, όπως και των συνεργατών του, δείχνουν ξεκάθαρα πως ο σύλλογος έχει υψηλούς στόχους.
Πριν την πρώτη προπόνηση οι παίκτες προμηθεύτηκαν το νέο αθλητικό υλικό που είναι εντυπωσιακό, ενώ παράλληλα έγινε και ο καθιερωμένος αγιασμός για να πάρουν άπαντες την ευλογία του θεού, ενόψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου.
Η προπόνηση διεξήχθη με πολύ καλό ρυθμό και όλοι έδειχναν ορεξάτοι σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Ο σύλλογος κράτησε τον βασικό του κορμό και ενισχύθηκε σημαντικά με παίκτες εγνωσμένης αξίας, που μπορούν να προσφέρουν το κάτι παραπάνω, ενώ προωθήθηκαν και «μικροί» από την ακαδημία της ομάδας.
ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣΚΑΦΑΝΕΛΗΣ (πρόεδρος): «Να ευχηθώ καταρχάς υγεία σε όλο τον κόσμο, γιατί ζούμε δύσκολες και πρωτόγνωρες συνθήκες, λόγω της πανδημίας. Όσον αφορά τώρα στην ομάδα μας, τον Δωτιέα, ξεκινάμε μια καινούρια χρονιά, με καινούριες προκλήσεις, για όλους μας, που αγαπάμε και βρισκόμαστε κοντά στην ομάδα.
Κινηθήκαμε άμεσα ως διοίκηση και κλείσαμε συνεργασία με έναν νέο προπονητή, έμπειρο και γνώστη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, τον Τάσο Μπεριτζά, ο οποίος είναι και λάτρης της αγωνιστικής πειθαρχίας.
Μαζί του θα είναι συνεργάτες ο Κώστας Παπαρίζος και ο Λεωνίδας Κιόρογλου, προπονητής των τερματοφυλάκων.
Από κει και πέρα σε συνεργασία με τον προπονητή, ανανεώσαμε σχεδόν όλο το περσινό ρόστερ της ομάδας και κάναμε πολύ ποιοτικές προσθήκες, σε θέσεις που χρειαζόταν ενίσχυση.
Η διοίκηση θα είναι δίπλα στον προπονητή καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και στους ποδοσφαιριστές, στους οποίους θα παρέχει ό,τι μπορεί περισσότερο. Παρότι είμαστε ερασιτεχνικό σωματείο, θα δουλέψουμε σε επαγγελματικά πρότυπα. Άλλωστε σαν πολιτικός μηχανικός που είμαι, πέρυσι βάλαμε στέρεες βάσεις και γερά θεμέλια, για το οικοδόμημα του Δωτιέα.
Και φέτος είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε πάνω σε αυτό. Στόχος της ομάδας είναι ο πρωταθλητισμός και θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, που είναι η άνοδος στη Γ’ Εθνική.
Θέλουμε τη βοήθεια όλων της επαρχίας Αγιάς και στο τέλος πιστεύω πως θα καμαρώσουμε τον Δωτιέα, να αγωνίζεται εκεί όπου του αρμόζει, ως ιστορικό σωματείο και με την τεράστια δυναμική που έχει».
ΤΑΣΟΣΜΠΕΡΙΤΖΑΣ (προπονητής): «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο. Ο Δωτιέας κάνει μία νέα προσπάθεια φέτος, είναι μία ιστορική ομάδα, έχει μία δυναμική γνωστή ανά το πανελλήνιο και στις μεγαλύτερες κατηγορίες πέραν από τις τοπικές.
Γίνεται λοιπόν μία μεγάλη προσπάθεια με νέα άτομα στη διοίκηση από ανθρώπους που «διψούν» να φέρουν και πάλι τον Δωτιέα Αγιάς στις παλιές δόξες, αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη, χρειάζεται μεθοδικότητα, υπομονή και δουλειά.
Η διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο κ. Κυριάκο Καφανέλη θέλουν όλοι μαζί να ξανά κάνουν τον Δωτιέα μεγάλο. Είναι βαριά η φανέλα του Δωτιέα. Σίγουρα οι κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι και για τα παιδιά που έμειναν αλλά και γι’ αυτά που ήρθαν, δείχνουν και την ποιότητα του ρόστερ αλλά και τον πολύ καλό χαρακτήρα των παιδιών και αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Όλα αυτά είναι σημαντικά για να φτιάξεις μία ομάδα με μέλλον, όμως χρειάζεται πολλή δουλειά σε όλα τα επίπεδα και θα πρέπει πλέον εμείς (προπονητές, παίκτες) μαζί με τη διοίκηση να ξαναφέρουμε τον κόσμο της Αγιάς στο γήπεδο με τις πράξεις μας πλέον και όχι με τα λόγια που θα είναι το καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα τα αποτελέσματα. Είναι αυτονόητο πως η ομάδα της Αγιάς πάντα διεκδικεί τίτλους και από τις κινήσεις που έχει κάνει αλλά και για την ιστορία της. Δεν μένει κάτι άλλο παρά να το δείξουμε στο γήπεδο.
Η διοίκηση της Αγιάς έχει πολύ μεράκι και για τα τμήματα υποδομής, ομάδα χωρίς ντόπιους παίκτες δεν μπορεί να επιβιώσει για πολλά χρόνια, μάλιστα είναι σε διαδικασία κατασκευής ένα νέο γήπεδο για τους μικρούς και ένα ακόμη μικρότερο για τα πολύ μικρά παιδιά. Όλο αυτό που γίνεται στην ακαδημία της ομάδας ήταν κάτι που το ήθελα και εγώ, έτσι ώστε να προωθηθούν νέα παιδιά από τα «σπλάχνα» της ομάδας τα επόμενα χρόνια, κάτι που αποτελεί στόχο της ομάδας και της διοίκησης».
ΤΟ ΠΑΡΕ-ΔΩΣΕ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ
ΗΡΘΑΝ: Μάλτζαρης, Σούλης, Παππάς, Δημολιός, Μαλαχτάρης, Τσιάμης, Φασούλας, Μακρής, Πατσιωτός, Χατζής.
ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ: Μαλάκος, Μπρέλας, Ντελής, Μπέτσιος, Σβερκούλης, Γούτος Β., Καρβούνης.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Πέμπτη (27/8) Αργυροπούλι-Δωτιέας
Τρίτη (1/9) Δωτιέας-Θησέας Αγριάς
Σάββατο (5/9) Δωτιέας-ΑΕΛ Κ-19
Τετάρτη (9/9) Δωτιέας-Οικονόμος
Σάββατο (19/9) Αχιλλέας-Δωτιέας
Τρίτη (22/9) Κίσσαβος-Δωτιέας

 

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ
Αισιόδοξοι εμφανίστηκαν στις δηλώσεις τους οι παίκτες, οι οποίοι και επισήμαναν τα εξής:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΤΑΚΟΥΛΑΣ (αρχηγός): «Πάνω από όλα εύχομαι η χρονιά που έρχεται, να μας βρει όλους υγιείς και δυνατούς.
Από κει και πέρα, στόχος μας είναι να πρωταγωνιστήσουμε και να διεκδικήσουμε την άνοδο, σεβόμενοι όλους τους αντιπάλους μας. Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να κάνουμε υπερήφανους τους φιλάθλους μας».
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ: «Ήρθα σε ένα νοικοκυρεμένο σωματείο και οφείλουμε όλοι μας να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα, για να το οδηγήσουμε εκεί όπου αρμόζει να αγωνίζεται. Θα δούμε στο τέλος τι καταφέραμε, από αυτά που σχεδίασε η διοίκηση».
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ: «Καταρχάς ας ευχηθούμε να είναι μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς και το κυριότερο, να υπάρχουν οι λιγότερο δυνατόν επιπτώσεις λόγω της πανδημίας, που πλήττει όλη την ανθρωπότητα. Γενικά το κλίμα είναι οικογενειακό και στο ρόστερ από πέρυσι, θα υπάρχουν περισσότερες επιλογές, για τον προπονητή κ. Μπεριτζά».
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ: «Πιστεύω πως φέτος θα είναι μια διαφορετική χρονιά για τον Δωτιέα και στο τέλος της σεζόν, οι στόχοι που έχει θέσει η διοίκηση, θα υλοποιηθούν. Ευελπιστούμε όλοι μας πως σιγά-σιγά θα επιτρέψουν οι συνθήκες να δούμε και πάλι φιλάθλους στα γήπεδα, διότι σε άδειες εξέδρες, κανένας δεν χαίρεται το ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές, δεν μπορούν να αποδώσουν τα αναμενόμενα. Με λίγα λόγια και πολλή δουλειά με τον προπονητή μας κ. Μπεριτζά, ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε».

 

 

diok.jpg

Οι διοικητικοί του Δωτιέα, από δεξιά οι Κωνσταντίνος Γώγος, Κυριάκος Καφανέλης (πρόεδρος), Άκης Γουλιόπουλος, Κωνσταντίνος Χαραλάμπου και η… σημαία της ομάδας,
ο Γιώργος Τσατσαλίδης.

 

PPP.jpg

Ο τεχνικός Τάσος Μπεριτζάς με τους συνεργάτες του, Κώστα Παπαρίζο και Λεωνίδα Κιόρογλου

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Δωτιέα

DSC_2612.jpg

Ο καθιερωμένος αγιασμός απαραίτητος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας

 

PP3.jpg

Παρών στην «πρώτη» του Δωτιέα και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Αγιάς, Πέτρος Μπαρμπέρης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass