H Λάρισα Futsal παίρνει το «βάπτισμα του πυρός»

ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2020 21:22

Η Λάρισα Futsal πήρε την απόφαση να μπει δυναμικά στο ποδόσφαιρο σάλας και μάλιστα ανακοίνωσε και μεταγραφές!

Πριν ένα χρόνο η ομάδα ιδρύθηκε από τον Χρήστο Παπαδημητρίου με τον γυμναστή Βασίλη Παπακωνσταντίνου, έχοντας στόχο να καλύψει ένα αθλητικό κενό και φέτος θα έχει και πανελλήνια συμμετοχή γράφοντας ιστορία όχι μόνο για τον λαρισινό αθλητισμό αλλά για τον θεσσαλικό.
Συγκεκριμένα, γίνεται η πρώτη θεσσαλική ομάδα που θα μετέχει σε ελληνικό πρωτάθλημα, αυτό της Β’ Εθνικής κατηγορίας, που αρχίζει στις 18 Οκτωβρίου (η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 21 Σεπτεμβρίου) με στόχο να αποκτήσει περισσότερους φίλους και να διαδώσει το άθλημα σε περισσότερο κόσμο.
Ο «σπόρος» ρίχτηκε στην αθλητική θεσσαλική γη και το ερώτημα είναι αν θα δημιουργήσει ρίζες με στόχο να «φυτρώσει» ένα νέο άθλημα που σίγουρα σε διεθνές επίπεδο τα πάει καλά, στην Ελλάδα μετράει 23 χρόνια ζωής, ενώ στη Λάρισα συμπληρώνει ένα χρόνο ενεργούς δράσης.
Έδρα της ομάδας θα είναι το κλειστό του Αγίου Θωμά και στόχος δεν θα είναι ο πρωταθλητισμός αλλά να γνωρίσει ο κόσμος το νέο άθλημα της πόλης αλλά και της Θεσσαλίας.
Πρώτη μεταγραφή είναι ο Γιάννης Σχοινάς, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει το κλασικό ποδόσφαιρο για το 5x5 και αυτή αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας.
«Ο Πρώτος Σύλλογος Ποδοσφαίρου Σάλας της Θεσσαλίας καλωσορίζει τον ΓΙΑΝΝΗ ΣΧΟΙΝΑ. Του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση για τον Σχοινά, έναν παίκτη με πορεία ετών στα θεσσαλικά γήπεδα, ο οποίος έπαιζε ως μεσοεπιθετικός στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική καριέρα του και έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ανθούπολη, Λάρισα 2012, Ηρακλή Λάρισας, ΠΑΟΛ Αβέρωφ και Δόξα Αργυροπουλίου.
H Λάρισα Futsal είχε εκδώσει και δύο ανακοινώσεις τις προηγούμενες ημέρες. Η μία αφορούσε την απόφασή της να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Futsal League και η δεύτερη αφορούσε τη στελέχωση της ομάδας της ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
Η ανακοίνωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα:
«Με την από 31/7/2020 απόφαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας “LARISSA FUTSAL” ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει την επόμενη σεζόν 2020-2021 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Β’ Ανδρών FUTSAL LEAGUE.
Πρωταρχικός στόχος μας μέσα από αυτό η ανάδειξη του FUTSAL (Ποδόσφαιρο Σάλας) στην πόλη μας».
Η δεύτερη αφορά τη στελέχωση της ομάδας:
«Προς όλους τους Φίλους του Συλλόγου “LARISSA FUTSAL” που μας ρωτάνε για τους παίκτες που θα στελεχώσουν την αντρική ομάδα ενημερώνουμε πως αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι ανακοινώσεις …. υπομονή λοιπόν με ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από το Δ.Σ. και τα μέλη για το ενδιαφέρον!
“LARISSA FUTSAL”
Ο Πρώτος Σύλλογος Ποδοσφαίρου Σάλας στην Θεσσαλία».

 

ΚΑΙ Ο ΠΟΥΡΟΥΤΙΔΗΣ
Ο δεύτερος παίκτης που αποκτήθηκε είναι ο Χρήστος Πουρουτίδης που είχε θητεία σε Ηρακλή Ψαχνών, Αιγάλεω, Θρασύβουλο και άλλες.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass