Ανεβάζει τον πήχη η ΑΕ Κιλελέρ

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ «DE-TOX»-A’ ΕΠΣΛ - ΑΧ. ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ: ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ - ΧΡ. ΦΤΑΡΑΣ: ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΟΙΩΝΟΥΣ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2020 21:19

Η υποχρεωτική διακοπή του περσινού πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού βρήκε την ΑΕΚ Κιλελέρ στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ και σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη των πλέι οφ.

Μία πολύ καλή χρονιά για την ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου, η οποία θέλει να διοχετεύσει περισσότερη ενέργεια στη νέα διοργάνωση και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω. Με άλλα λόγια η ΑΕ Κιλελέρ θα προσπαθήσει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και να δείξει ότι είναι μία αρκετά δυνατή ομάδα για κάθε αντίπαλο.
«Οι στόχοι για μένα είναι καθαρά η άνετη παραμονή, το καλό ποδόσφαιρο και το οικογενειακό περιβάλλον που πρέπει να έχει η ομάδα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Όμως επειδή δεν θέλω να κρυφτώ, θα πω ότι οι άνθρωποι του συλλόγου ζητούν κάτι παραπάνω. Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, γι’ αυτό το κάτι παραπάνω, δηλαδή το Κιλελέρ να είναι μία δυνατή και υπολογίσιμη ομάδα, ικανή να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Αχιλλέας Τσιβόπουλος προσδιορίζοντας το στίγμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας και πρόσθεσε:
«Ήρθαν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, τα οποία ωστόσο εγκλιματίστηκαν αμέσως. Το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμη καθώς αναμένουμε άλλες δύο μεταγραφές.
Σχετικά με το νέο πρωτάθλημα πιστεύω θα είναι δυνατό και ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες ακόμα και οι νεοφώτιστες κινήθηκαν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι και έχουν ενισχυθεί. Θα χρειαστεί όμως μεγαλύτερη προσπάθεια γιατί θα έχουμε ένα πρωτάθλημα με περισσότερες αγωνιστικές, άρα αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστούν περισσότεροι ετοιμοπόλεμοι παίκτες. Άλλωστε όπως είθισται να λέγεται πολλές φορές πετυχαίνεις τον στόχο σου όταν έχεις καλό πάγκο.
Θέλω, κλείνοντας, να ευχηθώ σε όλους υγεία και να περάσουμε όσο γίνεται πιο ανώδυνα αυτήν την τρικυμία που ζούμε με την πανδημία του κορονοϊού. Ελπίζω το νέο πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ να διεξαχθεί και να ολοκληρωθεί ομαλά, δηλαδή να μην έχουμε διακοπή ή ακόμα και «lockdown» όπως πέρυσι.
Θεωρώ ότι δεν θα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και η μάχη του τίτλου θα είναι διαρκής και μέχρι το τέλος, σε αντίθεση με την «ουρά» της βαθμολογίας όπου πιστεύω ότι τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πιο σύντομα».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος και ουσιαστικός στυλοβάτης της ομάδας Χρήστος Φτάρας επισήμανε:
«Ξεκινάμε με πολύ καλούς οιωνούς. Θέλουμε να βγάλουμε εις πέρας τη χρονιά, με την προϋπόθεση να μας το επιτρέψουν οι καταστάσεις και αναφέρομαι στην πανδημία του κορονοϊού.
Κάναμε αρκετά καλές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό και πιστεύουμε να είμαστε σε θέση να πρωταγωνιστήσουμε. Τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Εύχομαι υγεία σε όλους και να διεξαχθεί ένα καλό και ποιοτικό πρωτάθλημα.
Σε ό,τι αφορά στη νέα Α’ κατηγορία πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστική γιατί αρκετές ομάδες προχώρησαν σε πολλές και καλές προσθήκες ποδοσφαιριστών. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι φέτος θα έχουμε ένα πρωτάθλημα με περισσότερες ομάδες, ήτοι 18 που σημαίνει μεγαλύτερο σε διάρκεια πρωτάθλημα, άρα απαιτείται περισσότερη υπομονή, πιο γερά νεύρα, αλλά και μεγαλύτερο ρόστερ γιατί μαζί με τα φιλικά και τους αγώνες Κυπέλλου θα δώσουμε φέτος περί τα 50 παιχνίδια. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες και υγεία πάνω απ’ όλα».

 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
Ήρθαν: Γκαραλιάκος (από Αμπελιά), Κίτσιος Π. (από Λάρισα 2012), Μαλάκος (από Δωτιέα Αγιάς), Μαντζαφούλης, Μαγαζιώτης (από Μαυροβούνι) και Καρακάνος (από Δαμασιακό).
Έφυγαν: Παναγιωτόπουλος (στο Στεφανοβίκειο), Μακρής (στον Δωτιέα Αγιάς), Τζέκα (στον Αχιλλέα Φαρσάλων).

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
26/8: με Ηρακλή Λάρισας
31/8: με Αχιλλέα Φ.
3/9: με Αγ. Αναργύρους
5/9: μίνι τουρνουά με Δήμητρα Γιάνν. και Μελισσοχώρι
8/9: με Χαλκιάδες
12/9: με Λαρισαϊκό
19/9: με ΑΣ Βορειοηπειρωτών

 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Θωμάς Παλάσκας:
«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά και πιστεύω ότι οι νέοι με τους παλιούς ποδοσφαιριστές θα δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο. Η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας και μας στηρίζει. Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα και να κυλήσουν όλα ομαλά».
Αντώνης Γκαραλιάκος:
«Ήρθα σε ένα οργανωμένο σωματείο, στο οποίο γίνεται καλή δουλειά και υπάρχει οικογενειακό κλίμα. Εύχομαι να τελειώσουν όλα καλά να μην έχουμε εκ νέου διακοπή στο πρωτάθλημα και η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να έχω μία καλή χρονιά σαν την περσινή και να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων».

Χρήστος Μαντζαφούλης:
«Η ομάδα θέτει υψηλούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους πετύχουμε. Έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες, το έμψυχο δυναμικό είναι αξιόλογο και το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι οικογενειακό. Πιστεύω ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να κάνουμε πράξη όλα όσα θέλουμε».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass