Γρηγορίου: Στα κόκκινα…

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2020 21:03

Τελευταία βραδιά της ΑΕΛ σήμερα στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς η αποστολή επιστρέφει αύριο στη Λάρισα και ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου θα αρχίσει να δείχνει τα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος που έχει προγραμματιστεί στις 12-13 Σεπτεμβρίου.


Ο προπονητής της ομάδας μιλώντας χθες στην «Ε», δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος από τις προπονήσεις των παικτών και χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όλοι οι παίκτες είναι στα κόκκινα και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε η ομάδα να είναι πιο δυνατή την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Περισσότερα θα φανούν στα φιλικά παιχνίδια, αλλά από το πρώτο στάδιο είμαι ικανοποιημένος».
Η ΑΕΛ έκανε το βασικό στάδιο με... ελλείψεις, καθώς δεν ενσωματώθηκε ο Ντουρμισάι που προόριζε για βασικό σέντερ φορ, ενώ έχει εκκρεμότητα με δύο μεταγραφικές κινήσεις.
Η μία αφορά τον Λαρισαίο Δημήτρη Κολοβέτσιο που αποδεικνύεται πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς είναι περιζήτητος σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ η άλλη είναι ένας πλάγιος επιθετικός και μετά το «ναυάγιο» με τον Αλέξανδρο Νικολιά εξετάζεται άλλος Ελληνας παίκτης με πρόσφατη θητεία στο εξωτερικό και καλές περγαμηνές.

 

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ θα είναι κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, το δεύτερο με αντίπαλο τα Τρίκαλα, την Τετάρτη (26/08) στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμπάκας «Βασίλης Καρακίτσιος», ακολουθεί το παιχνίδι με τον Άρη την Κυριακή (30/08) και τη Νίκη Βόλου την Τετάρτη (02/09), ενώ υπάρχει και συμφωνία για πέμπτο φιλικό με τη Λαμία, το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020 στο ΔΑΚ Λαμίας.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass