Αχιλλέας Φαρσάλων: «Στόχος η νίκη κάθε Κυριακή»

Με αισιοδοξία για μια καλύτερη χρονιά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους οι «κιτρινόμαυροι»

Δημοσίευση: 17 Αυγ 2020 21:10

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Κρατώντας την περσινή «συνταγή» με νέα Φαρσαλινά ταλαντούχα παιδιά, από την ευρύτερη περιοχή, σε συνδυασμό με έμπειρους ποδοσφαιριστές, αλλά και νεαρούς από τα φυτώρια της Ακαδημίας, ξεκίνησε το «ταξίδι» του, στη φετινή αγωνιστική περίοδο στην Α’ ΕΠΣΛ κατηγορία, ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Η πρώτη προπόνηση της ομάδος, πραγματοποιήθηκε στον νέο χλοοτάπητα που κατασκεύασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο Στάδιο των Φαρσάλων, εκεί όπου θα διεξαχθεί όλη η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων. Με λίγα λόγια, αρκετή διάθεση για δουλειά, μεράκι και όρεξη οι Μυρμιδόνες μπήκαν «στα βάσανα» με σκοπό την παρουσίαση μιας ανταγωνιστικής και δυναμικής ομάδος, που ως στόχο έχουν τη νίκη κάθε Κυριακή, κάνοντας ταμείο στο τέλος της σεζόν. Ευχήθηκαν όλοι η φετινή χρονιά να είναι καλύτερη - από τον κορονοϊό - και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Στον πάγκο της ομάδας συνεχίζει το τεχνικό δίδυμο Χρ. Καπελιάνη - Απ. Παπαδόπουλου από την περσινή χρονιά, έχοντας στο πλευρό του, τον νέο πρόεδρο της ομάδας Νίκο Τσιανάκα, που έλαβε τη σκυτάλη από τον Αθανάσιο Λέφα στην προεδρική θέση της ομάδας, έχοντας στο πλευρό του γνωστούς και παλαιούς συνοδοιπόρους στη νέα διοίκηση. Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:
Χρήστος Καπελιάνης (προπονητής): «Ευελπιστώ να έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα κάτω από υγιείς συνθήκες γιατί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα (ο κορονοϊός), παγκοσμίως. Ενώ ξεκινάμε όλες οι ομάδες, δεν ξέρουμε πώς θα πάει η χρόνια. Ευελπιστούμε όπως ξεκινήσαμε, έτσι να τελειώσουμε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα σε αυτό το κομμάτι της πανδημίας. Μεταγραφικά κάναμε κάποιες προσθήκες, οι οποίες ήταν ουσιαστικές και σε θέσεις που πονούσαμε. Είναι ευχής έργο για κάθε προπονητή, πόσο μάλλον για εμάς, να ξεκινάει η προετοιμασία και να έχουμε όλους τους παίκτες στο γήπεδο, αυτό ήταν η επιδίωξή μας κι αυτό το καταφέραμε». O ίδιος στο ερώτημα αν θα συνεχιστούν οι μεταγραφές απάντησε ως εξής: «Ξέρετε όταν μιλάμε για τον Αχιλλέα, η δυναμική της ομάδας είναι τέτοια που σε κάτι εξαιρετικά καλό και ιδανικό για την ομάδα, δεν λέμε όχι, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι διαφαινόμενο».
Αποστόλης Παπαδόπουλος (βοηθός προπονητή): «Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου καλή χρονιά στην ομάδα και σε όλες τις ομάδες του νομού Λάρισας και της Ελλάδας. Μακάρι να ξέραμε πώς θα μας βγάλει και αυτή η χρονιά, όπως προανέφερε και ο συνεργάτης μου Χρήστος, είναι πρωτόγνωρες οι καταστάσεις και να ευχηθούμε τα καλύτερα για όλους τους ποδοσφαιριστές και για εμάς».
Νίκος Τσιανάκας (πρόεδρος): «Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω στα κοινά της ομάδας και παλαιότερα συμμετείχα ως μέλος, και πέρυσι βλέποντας στο πρώτο κομμάτι που ξεκίνησε η ομάδα να μην είναι και στα καλύτερά της, μπήκα εξωδιοικητικά, βοήθησα νομίζω αρκετά και κάναμε κάποια πράγματα με την κατάληξη να πάρει μπρος η ομάδα, αρχίζοντας να κερδίζει και να σωθεί την περίοδο πριν σταματήσει ο κορονοϊός το πρωτάθλημα. Όλοι αυτοί που ήταν πέρυσι συν κάποιοι πιο παλιοί και έμπειροι, με πείσανε να αναλάβω την ομάδα και να ηγηθώ της προσπάθειας. Αυτό που θέλαμε να κάνουμε ήταν να κρατήσουμε τον ίδιο περσινό κορμό, τη σεζόν που η ομάδα πήγαινε καλά και να φέρουμε πίσω τον Σωτήρη Παπακωνσταντίνου που είχε φύγει και για μας ήταν πολύ σημαντικός παίκτης. Να βρούμε τις αδυναμίες και τα κενά που είχε η ομάδα και με αυτή τη λογική κάναμε τις μεταγραφές. Ανέβηκαν κάποια παιδιά από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα, προσπαθώντας να αξιοποιήσουμε το φυτώριο που υπάρχει. Έχοντας ένα καλό υλικό, τον ίδιο τον προπονητή που τον εμπιστευόμαστε και τον ξέρουμε, την όρεξη που υπάρχει και το Δημοτικό Στάδιο Φαρσάλων όπου θα παίζουμε, θεωρώ ότι θα έχουμε μία καλή ανταγωνιστική ομάδα και συμφωνώ με τα παιδιά που είπανε ότι θα ματώνουμε σε κάθε αγώνα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος και πρόσθεσε ότι: “Ο αγωνιστικός χώρος είναι σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα δούμε τον κόσμο στο γήπεδο φέτος, εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».
Επίσης μίλησαν και τα μέλη του Δ.Σ. Χρήστος Σκαντζούρης και Βασίλης Μπερσιάνης.

ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
Δηλώσεις έκαναν οι ποδοσφαιριστές του Αχιλλέα Φαρσάλων Γιώργος Κομισόπουλος, Χρήστος Τλούπας και Δημήτρης Πλιάγκας.
Γ. Κομισόπουλος: «Φέτος είναι μία καινούρια χρονιά με νέα διοίκηση με έναν πρόεδρο που θα πω ότι έχει δείξει μέχρι τώρα αρκετή όρεξη και θέλει να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Έχουμε κάνει κάποιες μεταγραφές ουσίας και αυτές με τη σειρά τους θα βοηθήσουν όσο μπορούν την ομάδα. Τους ευχόμαστε καλή χρονιά και να ενσωματωθούν γρήγορα στην ομάδα. Στόχος για φέτος είναι η νίκη κάθε Κυριακή και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».
Ο Δημήτρης Πλιάγκας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι «αυτό που θέλουμε όλοι είναι να ξεπεράσουν το πρόβλημα όσο πιο γρήγορα γίνεται και να τελειώσει φέτος η χρονιά. Είμαστε μία καλή ομάδα, υπάρχει όρεξη, καινούριο γήπεδο και θα προσπαθούμε να κάνουμε μία ομάδα την οποία ο κόσμος θα ευχαριστιέται να βλέπει κάνοντας αξιοπρεπή πορεία, όπως αρμόζει στον Αχιλλέα Φαρσάλων».
Ο Χρήστος Τλούπας ευχήθηκε και αυτός καλή χρονιά σε όλους και κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τους συμπαίκτες του.
Μεταγραφές: Δημήτρης Πλιάγκας, Άγγελος Κορδαλής, Δημήτρης Καρέντζος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Χρήστος Τζέκα.
Ανανεώσεις: Γιώργος Κομισόπουλος, Χρήστος Τλούπας, Θανάσης Τσούλης, Ντίνος Κατσανάκης, Χρήστος Μπερσιάνης, Δημήτρης Τσούλης, Γιάννης Πατσιούρας, Δημήτρης Αναγνώστης, Σωτήρης Παπακωνσταντίνου, Κώστας Κουσιάς, Σπύρος Παρθένης, Ανδρέας Καναβός, Μένιος Κυριαζόπουλος, Μάριος Μπαϊράμι και Βαλάντης Μαργαρίτης. Επίσης από την Ακαδημία Φαρσάλων ανέβηκαν οι νεαροί, Άγγελος Τσιανάκας, Αχιλλέας Γκουντόπουλος και Σωκράτης Κατσανάκης.

Του Γ. Γκαντέλου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass