Ο κορονοϊός χτύπησε και τη Μπαρτσελόνα

«ΘΕΤΙΚΟΣ» ΣΤΟΝ ΙΟ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο 20ΧΡΟΝΟΣ ΖΑΝ-ΚΛΕΡ ΤΟΝΤΙΜΠΟ - ΕΞΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2020 20:25

Ο κορονοϊός «κτύπησε» και τη Μπαρτσελόνα. Όπως ανακοινώθηκε από τους Καταλανούς, ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας έχει βρεθεί «θετικός» και παραμένει σε καραντίνα.

Πρόκειται για τον 20χρονο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό, ο οποίος το αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter:
«Θέλω να σας ενημερώσω ότι διαγνώστηκα θετικά στον κορονοϊό. Είμαι ασυμπτωματικός και νιώθω καλά. Είμαι σπίτι κι ακολουθώ απόλυτα το ιατρικό πρωτόκολλο. Θέλω πολύ να επιστρέψω στις προπονήσεις, αλλά πρέπει να μείνω σπίτι μέχρι να ξεπεράσω αυτή την κατάσταση. Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξή σας και κουράγιο σε όλο τον κόσμο που περνά αυτή την περιπέτεια» έγραψε ο Τοντιμπό, που επέστρεψε στη Βαρκελώνη μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στη Σάλκε.
Με το που έγιναν γνωστά τα αποτελέσματα του τεστ, η Μπαρτσελόνα ενημέρωσε τις αρμόδιες ιατρικές και αθλητικές αρχές και παράλληλα προχώρησε σε εντοπισμό όλων των προσώπων με τα οποία ήρθε σε επαφή ο Τοντιμπό τις τελευταίες ημέρες, αναλαμβάνοντας να πληρώσει η ίδια τα τεστ PCR.
Ο παίκτης δεν έχει έρθει σε επαφή με τους παίκτες της πρώτης ομάδας που θα ταξιδέψουν σήμερα για τη Λισαβόνα. Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τη Μπάγερν Μονάχου αύριο Παρασκευή στη Λισαβόνα για τα προημιτελικά (Final-8) του Champions League.

 

ΣΤΗΝ ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ
Έξι κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν μεταξύ των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείου και του προσωπικού υποστήριξης της Αθλέτικ Μπιλμπάο, όπως γνωστοποίησε ο σύλλογος από τη χώρα των Βάσκων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass