Ο Ντουρμισάι σήμερα στη Λάρισα!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΛ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΝ «ΖΩΣΙΜΑΔΩΝ» - ΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2020 21:05

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρώσει η ΠΑΕ ΑΕΛ την πιο ηχηρή μεταγραφή της καλοκαιρινής περιόδου και αυτός είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο ποδοσφαιριστής θα βρίσκεται στη Λάρισα και θα υπογράψει στα γραφεία της ΠΑΕ συμβόλαιο ενός έτους με τη λαρισινή ομάδα να πληρώνει όλο του το συμβόλαιο.
Στη συνέχεια ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια, ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα και να κάνει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες.
Ο Ντουρμισάι γεννήθηκε στα Τίρανα στις 14 Νοεμβρίου 1996 και από 5 χρονών είναι στην Ελλάδα και... συστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο με τα χρώματα του Πανιωνίου που αρχικά τον έστειλε δανεικό σε Καλλιθέα και Λαμία, αλλά την περίοδο 2017-19 είχε σημαντική προσφορά στη Νεοσμυρνιώτικη ομάδα, καθώς έπαιξε 48 παιχνίδια και πέτυχε 10 γκολ. Τον απέκτησε ο Ολυμπιακός, αλλά πήγε ως δανεικός σε ρουμανική ομάδα και στον Άρη (9 συμμετοχές).
Κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών Ελλάδας από τον Άγγελο Αναστασιάδη τον Μάρτιο του 2019 για τον αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO 2020 με τη Βοσνία στη Ζένιτσα. Προηγουμένως είχε αγωνιστεί με την U21 της Αλβανίας (8 συμμετοχές, 1 γκολ).
Αυτή δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή, αφού ο τεχνικός Μιχάλης Γρηγορίου βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ.

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΔΡΑ ΟΙ «ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ»
Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΛ ως δεύτερη έδρα για το φετινό πρωτάθλημα της Super League, μετά το Αλκαζάρ, δήλωσε το γήπεδο των «Ζωσιμάδων». Αν, λοιπόν, δεν τελειώσουν εγκαίρως τα έργα στο Αλκαζάρ, πράγμα πολύ δύσκολο, τότε η λαρισινή ομάδα θα μετακομίσει στα Γιάννενα. Τέτοιο γεγονός θεωρείται απόμακρο, αφού ξέχωρα από τις γρήγορες διαδικασίες των έργων θα ζητηθεί να παίξουν οι «βυσσινί» με κλειδάριθμο τα δύο πρώτα παιχνίδια εκτός έδρας.

 

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώνεται το στάδιο εγκατάστασης του αποστραγγιστικού συστήματος στο στάδιο Αλκαζάρ και θα συνεχιστούν οι εργασίες με την τοποθέτηση του αρδευτικού συστήματος και τις απαραίτητες δοκιμές. Αμέσως μετά θα εγκατασταθεί το τελευταίο μέρος χωμάτων με την επιμέλεια λέιζερ για να τοποθετηθεί ο χλοοτάπητας.
Στο μεταξύ, από σήμερα αρχίζουν πρόσθετα έργα στο Αλκαζάρ εκτός από τον αγωνιστικό χώρο και αυτά αφορούν τις κάμερες και τα τουρνικέ ώστε να υπάρξει ηλεκτρονικό εισιτήριο.
Παράλληλα, θα αρχίσει και η ανακαίνιση των αποδυτηρίων.
Σχετικά με τη μελέτη της στατικής επάρκειας της ΘΥΡΑΣ-10, αυτή βρίσκεται στη φάση της αξιολόγησης των προσφορών και τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει με στόχο να παραδοθεί πριν τη λήξη του έτους.

 

ΣΤΑ 3-5 ΠΗΓΑΔΙΑ
Από χθες το μεσημέρι οι παίκτες της ΑΕΛ βρίσκονται στα 3-5 Πηγάδια και ξεκίνησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass