Μια καινούρια αρχή θέλει να κάνει ο Αετός Αετολόφου

ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2020 20:24

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε ο Α.Ο. «Αετός» Αετολόφου τηρώντας όλες τις διαδικασίες που προβλέπονται. Η πολυμορφία του νέου συμβουλίου, που απαρτίζεται από γνώστες του αντικειμένου αλλά και από καταξιωμένους επαγγελματίες που κατοικοεδρεύουν όχι

μόνο στον Αετόλοφο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Αγιάς, αφήνει μηνύματα απόλυτης αισιοδοξίας για την καινούρια χρονιά.

Το νέο Δ.Σ. ευχαριστεί το απερχόμενο, που, όπως τα μέλη υποστηρίζουν, κράτησε και λειτούργησε την ομάδα σε δύσκολους και χαλεπούς καιρούς, καθώς και τον Δήμο Αγιάς που ήταν πάντα δίπλα στο σωματείο σε ό,τι κι αν χρειάστηκε, καθιστώντας τις δομές και τη λειτουργικότητα του γηπέδου στο καλύτερο δυνατό επίπεδο.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι η εξής: Αργυρούλης Ιωάννης (πρόεδρος), Παντελιάδης Στέφανος (αντιπρόεδρος), Τζιουβάρας Θεοφάνης (γενικός γραμματέας), Παπαγγελής Κλεάνθης (ταμίας), Χαρέλας Δημήτριος (έφορος), Χριστούλας Κωνσταντίνος (γενικός αρχηγός) και μέλη οι Χριστούλας Β. Δημήτριος, Αλεξιάδης Τριαντάφυλλος, Γιαννουλέας Κ. Ιωάννης, Ανδρίτσος Χριστόφορος. Μαζί θα συνεχίσει ο έμπειρος τεχνικός Χρήστος Φιλίππου που απολαμβάνει την απόλυτη στήριξη της διοίκησης, αλλά και των ποδοσφαιριστών.

Του Νίκου Γουργιώτη (Γραφείο «Ε» στην Αγιά)

 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass