Επιστροφή κόντρα στον κορονοϊό για την ΑΕΛ

*Σήμερα τα τεστ, αύριο ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2020 22:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Αν και ήταν λίγο το χρονικό διάστημα της ξεκούρασης, λόγω της διαδικασίας των

πλέι άουτ που ολοκληρώθηκαν στις 18 Ιουλίου, οι παίκτες της ΑΕΛ επέστρεψαν χθες στη θεσσαλική πρωτεύουσα και από σήμερα ουσιαστικά, αρχίζουν τα… βάσανα.
Μια επιστροφή κόντρα στον κορονοϊό, καθώς χθες είχαμε αύξηση των κρουσμάτων και είναι λογικό να ανησυχούν οι αρμόδιες αρχές για έξαρση και πάλι της πανδημίας.
Σήμερα ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και γενικά οι άνθρωποι των αποδυτηρίων, θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό, ενώ αύριο οι παίκτες είναι προγραμματισμένο να περάσουν από ιατρικές κι εργομετρικές εξετάσεις. Μεθαύριο Τετάρτη (05/08) στις 19:00 θα γίνει η πρώτη προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων και ξεκινάει η προετοιμασία για την καινούργια αγωνιστική περίοδο. Η ΑΕΛ θα παραμείνει και θα προπονείται στα Δένδρα ως τη Δευτέρα 10 Αυγούστου, οπότε αναχωρεί για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Στο αθλητικό κέντρο η αποστολή της ΑΕΛ θα παραμείνει έως τις 19 Αυγούστου, εν συνεχεία οι «βυσσινί» θα δουλέψουν στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων, ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League 1, που είναι προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου, εάν δεν υπάρξει κάτι το απρόοπτο.
*Μετά την επιστροφή από τα Τρία Πέντε Πηγάδια, η ΑΕΛ θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια μέχρι να αρχίσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της.


ΚΡΙΣΙΜΟ Δ.Σ. ΣΤΗΝ SUPER LEAGUE
H Super League με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι σήμερα στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο μέσω τηλεδιάσκεψης.
Οι παράγοντες της Λίγκας έχουν να συζητήσουν αρκετά σοβαρά θέματα. Στην ημερήσια διάταξη είναι η επικύρωση της βαθμολογίας των θέσεων 7 έως και 14 της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, τα τηλεοπτικά ζητήματα, συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού και θέματα που αφορούν στα πρωταθλήματα υποδομής της Super League της νέας σεζόν.
Ένα ακόμα θέμα που θα τεθεί ξανά στο τραπέζι της συζήτησης είναι η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου για το οποίο, όπως είναι γνωστό, έχει συγκροτηθεί μια επιτροπή στην οποία μετέχει και ο ΟΦΗ που ήταν η ομάδα που έκανε πρώτη τη σχετική πρόταση για το 20% που αρχικά απορρίφθηκε.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1/ Επικύρωση θέσεων 7 έως και 14 βαθμολογικού πίνακα Πρωταθλήματος Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2019-20.
2/ Τηλεοπτικά ζητήματα.
3/ Παρουσία φιλάθλων στους αγώνες πρωταθλήματος της επόμενης αγωνιστικής περιόδου – συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού.
4/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
5/ Διάφορα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass