Αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία της ΑΕΛ

*ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ *ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (5/8) Η «ΠΡΩΤΗ» ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2020 21:00

Διακοπές τέλος από αύριο για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς θα ολοκληρώσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές και αναμένεται να επιστρέψουν στη Θεσσαλική πρωτεύουσα, προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για την καινούρια αγωνιστική περίοδο, 2020-2021.


Μεθαύριο Δευτέρα το πρωί οι «βυσσινί» θα περάσουν τα τεστ για τον κορονοϊό και εν συνεχεία θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, που θα συνεχιστούν και την Τρίτη 4 του μηνός.
Μία ημέρα μετά την Τετάρτη 5 Αυγούστου, θα γίνει η «πρώτη» της ομάδας στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων στις 7 το απόγευμα και ουσιαστικά αρχίζει η σκληρή δουλειά για τη νέα σεζόν.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του έχουν έτοιμα τα πλάνα της προετοιμασίας, ενώ στα μεταγραφικά ζητήματα δεν σημειώθηκε μέχρι χθες το βράδυ καμία εξέλιξη.
Το βέβαιο είναι πως θα γίνουν δύο ή τρεις ακόμη προσθήκες στο δυναμικό της ομάδας και εξετάζονται προσεκτικά περιπτώσεις παικτών, που ταιριάζουν στο στυλ του παιχνιδιού και στη φιλοσοφία της.

ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31/8 ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΞΑΝΘΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
Μέχρι τις 31 Αυγούστου 2020 πήρε παράταση η προθεσμία για τη διεξαγωγή των αγώνων μπαράζ της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με απόφαση που έλαβε χθες η ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι η Super League έχει αιτηθεί στην Ομοσπονδία τον ορισμό διπλού μπαράζ Ξάνθη-Απόλλωνα στη συνεδρίαση της προσεχούς Δευτέρας 03/08, με τον νικητή του ζευγαριού να κερδίζει το εισιτήριο για τη μεγάλη κατηγορία.

 

stankobitsss

ΣΤΗ ΒΟΖΝΤΟΒΑΤΣ Ο ΣΤΑΝΚΟΒΙΤΣ
Εν τω μεταξύ, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Νίκολα Στάνκοβιτς, βρήκε την επόμενη επαγγελματική του ομάδα. Μπορεί να έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛ, ωστόσο ο 27χρονος Σέρβος αριστερός μπακ συμφώνησε και έγινε παίκτης της Βόζντοβατς, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σερβίας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass