Πίστη για νέες επιτυχίες στην «πρώτη» του Π.Ο. Ελασσόνας

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟ» ΣΤΗ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2020 21:05

Με πίστη για νέες επιτυχίες στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εκεί όπου θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική χρονιά, με πολλά υποσχόμενα χαμόγελα και μέσα σε ατμόσφαιρα συναδέλφωσης και αισιοδοξίας «ξαναπήραν μπροστά οι μηχανές» του Π.Ο. Ελασσόνας, για τη νέα πρόκληση στην πλούσια ιστορία του, μετά το πολύμηνο «λοκντάουν»(του κορονοϊού) και τη μικρή σε διάρκεια καλοκαιρινή ανάπαυλα.


Η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση και το τεχνικό «τιμ» και η πρώτη προπόνηση της ομάδας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης στο περιποιημένο «χαλί» του γηπέδου της Ελασσόνας, που σύμφωνα με τον πρόσφατο προγραμματισμό και την ανακαίνισή του, αναμένεται να αποτελέσει έναν αθλητικό χώρο – «κόσμημα» για την περιοχή. Ήδη, είναι εμφανείς οι αλλαγές στην εικόνα του γηπέδου.
Στο νέο ξεκίνημα της ομάδας, παρόντες 21 και πλέον ποδοσφαιριστές, όλοι γνώριμοι μεταξύ τους, αφού το τελευταίο διάστημα «έτρεξε» κύκλος ανανεώσεων στα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών.
Ο προπονητής Ζήσης Ζιάγκας, που για τρίτη συνεχή χρονιά βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και ο συνεργάτης του Ελασσονίτης γυμναστής Θανάσης Κυριλλίδης έδωσαν τις πρώτες οδηγίες προς τους παίκτες, ζητώντας διαρκή προσπάθεια, δουλειά και συνέπεια από όλους στις υποχρεώσεις τους. «Πρέπει να το καταλάβετε πως φέτος είμαστε σε μια μεγαλύτερη κατηγορία και έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά το επόμενο διάστημα...», υπενθύμισε με νόημα στους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής Ζήσης Ζιάγκας.
Ακολούθησε τρέξιμο, ασκήσεις με την μπάλα και χαλάρωμα, κάτω από τα βλέμματα των διοικητικών και αρκετών φιλάθλων, που βρέθηκαν στις κερκίδες.
Σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, ο φετινός Π.Ο.Ε. θα έχει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν με τα «χρώματά» του την τελευταία σεζόν, ενώ το υπάρχον «ρόστερ» παραμένει ανοιχτό και αναμένεται να ενισχυθεί και με 2-3 νέα πρόσωπα.
Χθες εν τω μεταξύ ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τους Στέφανο Σουγλή και Βαγγέλη Ζηρδέλη.
Παράλληλα οριστικοποιήθηκαν δύο ακόμα φιλικά παιχνίδια που είναι με τον Ατρόμητο Παλαμά την Πέμπτη 13 Αυγούστου στην Ελασσόνα και με τον Εορδαϊκό εκτός έδρας την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Να τι δήλωσαν στα τοπικά Μ.Μ.Ε. ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Θανάσης Μπίζιος, ο προπονητής της ομάδας Ζήσης Ζιάγκας, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Ματούλας, Κώστας Γούπος και Λεωνίδας Καραγκούνης.

Θανάσης Μπίζιος: «Εύχομαι υγεία, πολλές αγωνιστικές επιτυχίες στην ομάδα μας. Να γνωρίζει και η πόλη της Ελασσόνας, οι ποδοσφαιριστές και όλη η ομάδα ότι θα είμαστε πάντα δίπλα τους παρά τις δύσκολες συγκυρίες ελέω κορονοϊού. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορέσουμε. Είμαστε νέα διοίκηση και έχουμε όρεξη για δουλειά. Μέλλον υπάρχει, έχουμε καλές εγκαταστάσεις και θα γίνουν ακόμη καλύτερες. Είμαστε μεγάλη επαρχία, θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και την περιμένουμε».

Ζήσης Ζιάγκας: «Μια καινούργια πρόκληση και για εμάς αλλά και για ολόκληρη την πόλη, μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα κατάφερε να ανέβει στη Γ’ Εθνική. Σίγουρα οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες, με πολλές δυνατές ομάδες και πολλά τοπικά ντέρμπι. Εμείς κρατάμε την ίδια φιλοσοφία που είχαμε και την προηγούμενη χρονιά που κάναμε πρωταθλητισμό, όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας. Σίγουρα παραπάνω προπόνηση σε σχέση με πέρυσι για να είμαστε ανταγωνιστικοί σε αυτό το πρωτάθλημα και στόχος μας είναι να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τα παιδιά σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα. Συνεχίζουμε με το ίδιο μοτίβο από πέρυσι, το καλό κλίμα που έχουμε με τα παιδιά και επειδή έχουμε και αρκετούς μικρούς να αξιοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά από την περιοχή. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθήκες, δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι, θέλουμε 2-3 παιδιά ακόμα, αλλά σίγουρα δεν θέλουμε 10 παιδιά. Επειδή αλλάζουμε κατηγορία θέλουμε να κάνουμε την ομάδα πιο δυνατή και θα κάνουμε 2-3 προσθήκες».

Δημήτρης Ματούλας: «Να έχουμε καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς. Να έχουμε μία αποδοτική χρονιά και στόχος είναι η γρήγορη παραμονή και το καλό ποδόσφαιρο, όπως κάθε χρονιά».

Κώστας Γούπος: «Θα ήθελα να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλα τα παιδιά. Περιμένουμε να δούμε πώς θα διαμορφωθούν οι όμιλοι στο νέο πρωτάθλημα. Η ομάδα επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια σε Εθνική κατηγορία. Στόχος είναι μια άνετη παραμονή και να έρθει όσο πιο γρήγορα γίνεται, συνδυάζοντας καλό ποδόσφαιρο, αναδεικνύοντας τα νεαρά παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα».

Λεωνίδας Καραγκούνης: «Θα ήθελα να ευχηθώ να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μια παραγωγική χρονιά και ότι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass