Μπάγιτς ο... αντι-Κρίστινσον για την ΑΕΛ

ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ ΤΟΥ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ - ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ Κ-19 ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2020 21:27

Άμεσα κινήθηκε η ΑΕΛ και στο πρόσωπο του Βλάντιμιρ Μπάγιτς βρήκε τον αντικαταστάτη του Ογκμουντούρ Κρίστινσον, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό (21 συμμετοχές στη Super League και 19 συμμετοχές στη Super League 2), υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Λάρισας και αναμένεται τις επόμενες ημέρες να αφιχθεί στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου διάρκειας 2 ετών με τον Σέρβο τερματοφύλακα Βλάντιμιρ Μπάγιτς.
Ο Βλάντιμιρ Μπάγιτς είναι 32 χρονών, έχει ύψος 1,91 και τις τελευταίες 2 σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα του Λεβαδειακού.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει αγωνιστεί σε πολλές ομάδες του σερβικού πρωταθλήματος μεταξύ των οποίων οι: Radnicki Nis, Borac Cacak, Novi Pazar κ.α.
Στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 είχε 19 συμμετοχές με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ενώ στο προηγούμενο πρωτάθλημα στη Super League 1 κατέγραψε 21 συμμετοχές με τους Βοιωτούς.
Αναμένεται τις επόμενες ημέρες να έρθει στη Λάρισα και να τεθεί στη διάθεση του κ. Γρηγορίου και των συνεργατών του».
*O Βλάντιμρ Μπάγιτς γεννήθηκε στις 28 Νοεμβρίου 1987 στο Νόβισαντ της Σερβίας. Έχει ύψος 1,91μ. και βάρος 84 κιλά. Τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε με τα χρώματα του Λεβαδειακού μετρώντας συνολικά 40 συμμετοχές, ενώ έχει και 3 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2005 και στα 15 χρόνια έχει αγωνιστεί σε Λεβαδειακό, Μπόρατς Τσάτσακ, Ραντνίσκι, Μπόρατς, Μπάνατ, Νόβι Παζάρ, Σρεμ, Μλάντοστ και Σλόγκα Τεμερίν.

 

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΜΠΑΓΙΤΣ
ΣΕΖΟΝ     ΟΜΑΔΑ     ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
2005-07    Σλόγκα Τεμερίν    40
2007-09    Μλάντοστ    54
20090-11    Σρεμ    52
2012     Νοβί Παζάρ    1
2012-13    Μπανάτ Ζρενζαμίν    33
2013-16    Μπόρατς Τσάτσακ    53
2016-17    Ραντνίτσκι    22
2017-18    Μπόρατς Τσάτσακ    26
2018-19    Λεβαδειακός    21
2019-20    Λεβαδειακός    19
*Όσον αφορά τώρα για τον αυριανό αγώνα με τη Λαμία, συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία χωρίς προβλήματα και θα ολοκληρωθεί σήμερα, με απογευματινή προπόνηση στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων.
Ακολούθως η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει για τη Λαμία και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο στα Λουτρά Υπάτης.
Η ΑΕΛ θα επιδιώξει να πετύχει θετικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας παράλληλα και μια καλή εμφάνιση.
Αξίζει να αναφέρουμε πως στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν και δύο παίκτες από την Κ-19, ο Κοτσιανούλης με τον Ζαχαράκη, ενώ την ερχόμενη εβδομάδα ο προπονητής κ. Γρηγορίου θα δώσει τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας και άλλα παιδιά από την ομάδα του Μίλτου Ζιάκα.
Ήδη από την περασμένη εβδομάδα προπονούνται ως γνωστόν και οι Χαλάτσης, Δάκτυλας, Μπουζούκης, Αγγελούλης.

 

Η ΛΑΜΙΑ
Ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΛ. Με πρόβλημα στον τετρακέφαλο αποχώρησε ο Αργεντινός μέσος από την τελευταία προπόνηση της Λαμίας και τέθηκε νοκ άουτ για το αυριανό παιχνίδι (19:15). Την ίδια στιγμή ατομικό πρόγραμμα συνεχίζει να ακολουθεί ο Δημούτσος που λογικά δεν υπολογίζεται από τον κ. Πετράκη, ενώ αμφίβολοι παραμένουν και ο Αραβίδης με τον Μπιανκόνι.

 

«ΚΑΜΠΑΝΑ» ΣΤΟΝ ΖΑΜΑΝΗ
Με ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια, για διάστημα 15 ημερών, και πρόστιμο 5.000 ευρώ τιμώρησε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκο Ζαμάνη, για την αποβολή του στο ματς της περασμένης Δευτέρας (6/7) με την ΑΕΛ, στο πλαίσιο των πλέι-άουτ. Πρόστιμο 1.000 ευρώ επιβλήθηκε παράλληλα και στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, ενώ αντίθετα απαλλάχθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας.
Η αθλητική δικαστής απάλλαξε επίσης την ΠΑΕ Άρης, για την πειθαρχική παράβαση που της αποδιδόταν στο ματς της 1ης Ιουλίου με τον Παναθηναϊκό.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass