Εξαιρετικές εμφανίσεις από Αναγνωστοπούλου, Μουζενίδη και Κοσμίδου

*ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ «ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΑΝΙΔΗΣ»

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2020 20:30

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν αθλητές στους φετινούς αγώνες στίβου «Κώστας Σπανίδης», που έγιναν στο Καυτανζόγλειο στάδιο στη μνήμη του κορυφαίου Έλληνα προπονητή των ρίψεων.


Και αυτό αφού εκτός των δύο πανελληνίων ρεκόρ κατηγοριών, από τις Ελίνα Τζένγκο και Αναστασία Ντραγκομίροβα, που για μία ακόμη φορά ξεδίπλωσαν το άπλετο ταλέντο τους, διακρίθηκαν και άλλοι αθλητές και αθλήτριες, μεταξύ των οποίων η Αναγνωστοπούλου από τα Φάρσαλα, ο Μουζενίδης και η Κοσμίδου.
Έτσι, την πέμπτη καλύτερη βολή της καριέρας της στη δισκοβολία πραγματοποίησε η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, αφού είχε βολή στα 59.96μ, που δείχνει πως παρά το διάστημα που έμεινε εκτός σταδίων κατάφερε να διατηρήσει σε εξαιρετικό επίπεδο την αγωνιστική της κατάσταση.
Η Αναγνωστοπούλου είχε προλάβει να κάνει δύο αγώνες στη σεζόν, στη διάρκεια της προετοιμασία της στη Ν. Αφρική και είναι πιθανό πως αν η χρονιά δεν είχε πάρει αυτή την τροπή, να απειλούσε ήδη το ατομικό της ρεκόρ. Η αθλήτρια του Χρήστου Παπαδόπουλου θα συνεχίσει στους διασυλλογικούς αγώνες Α/Γ, ενώ ο μεγάλος της στόχος είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Στο ίδιο αγώνισμα η αθλήτρια της κατηγορίας Κ18, Δέσποινα Φιλιππίδου πέτυχε 47.96μ και συνέχισε τις καλές παρουσίες στη σεζόν.
Στη σφαιροβολία των ανδρών νικητής αναδείχθηκε ο Οδυσσέας Μουζενίδης, ο οποίος είχε βολή στα 19.38μ, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του, πίσω από το ατομικό του 19.46 μέτρα.
Δύο ευχάριστα γεγονότα συνέβησαν στη σφυροβολία γυναικών και αυτό χάρη στις αθλήτριες του Κώστα Κοροσίδη. Η νεάνιδα Σταυρούλα Κοσμίδου ήταν η νικήτρια του αγώνα με 62.54μ, επίδοση που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ, καθώς βελτιώνει το 61.56μ, που πέτυχε την περσινή χρονιά.
Η 19χρονη αθλήτρια των ρίψεων βρίσκεται στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης του αγωνίσματός της, αλλά το σημαντικότερο είναι πως δείχνει να κάνει σταθερά βήματα προόδου, που θα της επιτρέψουν από το 2021 να εδραιωθεί στην κατηγορία των γυναικών.
Η Ηλιάνα Κοροσίδου μπορεί να μην πέτυχε μια βολή ανάλογη των δυνατοτήτων της, αφού ήταν δεύτερη με 60.25μ, ωστόσο το σημαντικό είναι πως επέστρεψε στη δράση με πρόθεση να κυνηγήσει και πάλι να βρεθεί στο αγωνιστικό επίπεδο των προηγούμενων χρόνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass