Με 53 «ναι» πέρασε ο διοικητικός απολογισμός

*ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2020 20:17

Με 53 «ναι» σε σύνολο 63 ψήφων υπερψηφίστηκε στην τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, που έγινε χθες το πρωί, ο απολογισμός της διοίκησης του Βαγγέλη Γραμμένου.


Συγκεκριμένα, «όχι» ψήφισαν μόνο η ΠΑΕ Ολυμπιακός και πέντε Ενώσεις. Πρόκειται για την ΕΠΣ Ηλείας, την ΕΠΣ Ηρακλείου, την ΕΠΣ Λασιθίου, την ΕΠΣ Πειραιά και την ΕΠΣ Χανίων.
Τέσσερις Ενώσεις (Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Λακωνία, Ρέθυμνο) επιφυλάχθηκαν και απλά δήλωσαν «παρών». Απουσίασαν πέντε ΠΑΕ, ο Άρης, η ΑΕΚ, ο ΟΦΗ, ο Παναιτωλικός και ο Πανιώνιος.
Πριν τη διαδικασία της ψηφοφορίας για τον διοικητικό απολογισμό ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στην ομιλία αναφέρθηκε πως η διοίκησή του λειτούργησε μέσα σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Ομιλητές επίσης ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών Άγγελος Νικολόπουλος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας Θανάσης Τρομπούκης.
Ο οικονομικός απολογισμός πέρασε με 55 «ναι», έξι «όχι» από Ολυμπιακό και τις Ενώσεις Ηλεία, Ηράκλειο, Λασίθι, Πειραιάς, Χανιά. «Παρών» δήλωσε η Κεφαλλονιά, ενώ απουσίαζαν οι Αστέρας Τρίπολης, ΑΕΛ, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, Βόλος. Με το ίδιο σκορ πέρασε και ο οικονομικός προϋπολογισμός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass