Πρωταθλητής ν. Λάρισας στο παιδικό ο Κεραυνός

ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΝ ΦΟΙΒΟ ΜΕ 82-59

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2020 21:12

Στο πρώτο μετά την πανδημία του κορονοϊού παιχνίδι της ΕΣΚΑΘ, ο Κεραυνός επικράτησε του Φοίβου Γιάννουλης με 82-59 και στέφθηκε πρωταθλητής νομού στην κατηγορία των παίδων.

Ο τελικός διεξήχθη χθες στο κλειστό γυμναστήριο του Αλκαζάρ τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων και φυσικά ήταν κεκλεισμένων των θυρών.
Ήταν ένα παιχνίδι που κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα ανάμεσα σε δύο ομάδες που έδειξαν ότι το μπασκετικό ταλέντο στη Λάρισα υπάρχει και είναι αξιόλογο. Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση ήταν πιο ισορροπημένη με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να «χτίσουν» διαφορά στο σκορ, χωρίς ωστόσο να το πετυχαίνουν. Στο β’ ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε με τον Κεραυνό να έχει ένα εκπληκτικό τρίτο δεκάλεπτο (έφτασε στο +22, με 64-42), δείχνοντας ότι διαθέτει περισσότερα αποθέματα δυνάμεων. Οι «πράσινοι» συνέχισαν να αυξάνουν τη διαφορά στο σκορ και έφτασαν δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Τον αγώνα διηύθυναν οι κ. Φακίτσας και Γεωργούλης.
Τα δεκάλεπτα: 15-17, 33-30, 64-42, 82-59.
*Από δω και πέρα ο Κεραυνός θα διεκδικήσει τη συμμετοχή του στον τελικό της Θεσσαλίας με στόχο την κατάκτηση του μεγάλου τίτλου. Έτσι θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή στις 19:30 στο κλειστό των Φαρσάλων τον Ίωνα Βόλου στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό. Ο πρώτος ημιτελικός θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο στις 19:00 στο κλειστό του Παλαμά ανάμεσα στον Αίολο Τρικάλων και τον ΑΣ Καρδίτσας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Κουτρούλης-Παππάς): Τζαλαβάρας 18, Γιακούλας 5 (1), Μπόρσης 29 (1), Αργυρούλης 19 (2), Καραστέργιος 2, Μάννης 2, Πανάγος 7 (1), Σδούγκας, Στραβοκώστας, Τύμπας, Αλέξης, Ταμπούρας.
ΦΟΙΒΟΣ (Μίζιος-Παπαδήμας): Καραδήμας 19, Παζάρας, Δεμίρης, Κακάτσιος, Μίζιος Αντ. 6, Τσιτσιουρής 3, Καραμήτσιος 3, Δρυστέλλας, Μπαράκος 2,Τζιόλας 4, Λιούμπης, Παπακωνσταντίνου 22.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass