Η «μεγάλη» Δευτέρα της Super League 2

*Κρίσιμο το σημερινό Δ.Σ. για το μέλλον της κατηγορίας *Ολα δείχνουν διεξαγωγή δύο αγωνιστικών και πέντε ματς πλέι οφ

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2020 22:00

Του Χρήστου Αρχοντούλη

«Μεγάλη» Δευτέρα αναμένεται πως θα είναι η σημερινή κυρίως για τα σωματεία της Super League 2,

καθώς στις 13:30 θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της  Ένωσης Επαγγελματικού  Ποδοσφαίρου Α2 και Β' Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, προκειμένου να αποφασίσει το τι μέλει γενέσθαι.
Η καθυστέρηση μιας οριστικής απόφασης σίγουρα έχει κουράσει τα σωματεία των δύο κατηγοριών, για τις οποίες ακούγονται διάφορα σενάρια από τους… ειδήμονες, χωρίς όμως να γνωρίζει κανένας με βεβαιότητα το τι θα γίνει.
Όλα πάντως δείχνουν κι ενώ βαδίζουμε προς την καρδιά του καλοκαιριού, πως το πιο πιθανό είναι να διεξαχθούν οι δύο τελευταίες αγωνιστικές και να ακολουθήσουν μόνο τα πέντε παιχνίδια (μονά) των πλέει οφ.
Κι αυτό το σημερινό ραντεβού που ήταν να γίνει την περασμένη εβδομάδα πήρε αναβολή υπό τη μορφή παράτασης.
Σε κάθε περίπτωση η σεζόν πρέπει να λήξει στις 2 Αυγούστου. Μέχρι τότε είναι το deadline της ΕΠΟ για το μπαράζ που θα δώσει μια θέση στη Super League της νέας σεζόν.
Επιπλέον ένα ακόμη ζήτημα που παραμένει θολό είναι και το εξής: εφόσον δεν γίνουν τα πλέι οφ της SL2 μπορεί άραγε να διεξαχθεί το μπαράζ με την SL1;
Στον Απόλλωνα βρίσκονται και εκείνοι σε στάση αναμονής, ευελπιστώντας πως η επιστροφή στις προπονήσεις μετά την πανδημία του κορονοϊού, θα έχει ως συνέχεια και επιστροφή σε αγωνιστική δράση, με τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων.
Χθες οι παίκτες της λαρισινής ομάδας είχαν ρεπό και σήμερα το πρωί θα επανέλθουν κανονικά στις προπονήσεις.
Για το σημερινό Δ.Σ., η αναλυτική  ενημέρωση έχει ως εξής:   
«Σας ενημερώνουμε πως σήμερα Δευτέρα 22 Ιουνίου και ώρα 13:30 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού  Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας Super League 2 – Football League, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42, 4ος όροφος), με θέματα ημερησίας διάταξης τα εξής:
1. Μετά την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ της 05.06.2020 περί λήξεως της αγωνιστικής περιόδου την 02.08.2020, λήψη απόφασης για τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την ολοκλήρωση του υπολειπόμενου αγωνιστικού προγράμματος.
2. Σε περίπτωση μη τροποποίησης της προκήρυξης, λήψη αναγκαστικής απόφασης για λόγους ανώτερης βίας (εξαιτίας της μη ύπαρξης ημερομηνιών για την ολοκλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος), για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα της Super League 2, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα.
3. Λήψη απόφασης, σε περίπτωση που η ΕΠΟ, δεν προχωρήσει στην αναδιάρθρωση όλων των κατηγοριών, για περαιτέρω ενέργειες της Super League 2 και της Football League.


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΝΤΖΑΝΑ ΜΕ ΜΑΓΓΟ
Προχθές  το βράδυ σε καφετέρια της Λάρισας συναντήθηκαν  ο πρόεδρος  του Απόλλωνα Παναγιώτης Μαντζανάς με τον προπονητή Γιάννη Μάγγο και συζήτησαν θέματα που αφορούν το πρωτάθλημα της Super League  2 και  τις σοβαρές επιπτώσεις που υφίστανται τα σωματεία λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο Μαντζανάς τρέφει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του Καρδιτσιώτη τεχνικού που είναι παντρεμένος στη Φαλάνη και συζητά με ομάδες της Super League  2, για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα, ενώ μελλοντικά δεν αποκλείεται να συνεργαστούν και πάλι...

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass