Αλλαγές προ των πυλών…

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΝΠΣ ΒΟΛΟΥ - ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ…

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2020 21:01

Τρίτη αγωνιστική για την ΑΕΛ αύριο στα πλέι άουτ της Super League κόντρα στον ΝΠΣ Βόλου και οι δύο συνεχόμενες ήττες στα αντίστοιχα πρώτα παιχνίδια αναγκάζουν τον τεχνικό Μιχάλη Γρηγορίου σε διαρκείς αλλαγές.

Και στον αυριανό αγώνα θα υπάρξουν δύο ή τρεις αλλαγές στην ομάδα, μία στην άμυνα και η άλλη στη μεσαία γραμμή σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.
Ο προπονητής προσπαθεί να βρει ένα σχήμα ικανό να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του αγώνα, με δεδομένο ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήταν τα «θεμέλια» της ομάδας στην κανονική περίοδο όπως ο Ουάρντα και ο Κάτσε βρίσκονται εκτός πλάνων, λόγω ότι ήταν δανεικοί στους «βυσσινί». Επίσης εκτός πλάνων είναι οι: Στάνκοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Γκόλιας και Μπάλλας.
Παράλληλα υπάρχει και ατυχία στην ΑΕΛ καθώς τραυματίστηκε ο Δημήτρης Πινακάς (υπέστη διάστρεμμα), ενώ έχει προηγηθεί ο τραυματισμός του Μόρα. Οι δύο παίκτες θα επανέλθουν πιθανότατα σε δεκαπέντε μέρες, αν και για τον Πινακά εκφράζεται η ελπίδα για πιο γρήγορη αποκατάσταση.
Ο αυριανός αγώνας έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για να βρεθεί η ομάδα πιο ψηλά στη βαθμολογία, αλλά παράλληλα είναι και ένας αγώνας γοήτρου αφού οι μονομαχίες των ομάδων Λάρισας και Βόλου, έστω και αν ήταν βαθμολογικά αδιάφορες, πάντα «μαγνήτιζαν» το κοινό.

 

ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ
Αυτή την περίοδο η ΑΕΛ απέκτησε και εξωαγωνιστικό ενδιαφέρον και συγκεκριμένα προσπαθεί να γίνει κατάλληλο το γήπεδο Αλκαζάρ για ποδοσφαιρικό αγώνα. Μάλιστα υπήρξε και συνάντηση προχθές μεταξύ του οικονομικού διευθυντή της ΠΑΕ ΑΕΛ Τάσου Χριστακόπουλου και του προέδρου του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννη Κουρδή.
Τα έργα για τα αποδυτήρια θα ξεκινήσουν μόλις ολοκληρωθεί η μελέτη των μηχανικών, ενώ προτάθηκε να μεταφερθεί στη θύρα-10 απέναντι το μπουθ που φιλοξενεί τις τηλεοπτικές κάμερες.
Σχετικά με την ανακατασκευή του χλοοτάπητα θα αρχίσει μόλις ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του στίβου (προσδιορίζεται τέλη Ιουλίου).
Μάλιστα στην ΠΑΕ ΑΕΛ προσανατολίζονται να ζητήσουν τα δύο πρώτα παιχνίδια του νέου πρωταθλήματος να δοθούν εκτός έδρας ώστε να υπάρχει απόλυτη σιγουριά ότι η ομάδα θα παίξει πραγματικά στην έδρα της όλα τα παιχνίδια της νέας διοργάνωσης.

 

ΝΤΕΡΜΠΙ «ΑΙΩΝΙΩΝ»
Το ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» δεσπόζει στο πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off της Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό σήμερα το βράδυ θέλοντας να πραγματοποιήσει ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος - και μάλιστα αήττητος.
Στα Play Out, τα βλέμματα συγκεντρώνει η αναμέτρηση στο Ξάνθη Arena, με την ομάδα της Θράκης να αντιμετωπίζει τον Παναιτωλικό σε ένα ματς... έξι βαθμών στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Ο ουραγός Πανιώνιος φιλοξενείται στη Λαμία.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Off:
ΣΗΜΕΡΑ
21:30 «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ολυμπιακός    72    57-10
2. ΑΕΚ    55    45-23
3. ΠΑΟΚ    53    50-24
4. Παναθηναϊκός    46    36-24
5. Άρης    37    42-36
6. ΟΦΗ    34    36-40
*** Ο ΠΑΟΚ έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 7 βαθμών. ***Δεν υπολογίζονται τα χθεσινά παιχνίδια ΠΑΟΚ – ΟΦΗ, ΑΕΚ – Άρης.

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής των Play Out:
ΣΗΜΕΡΑ
19:15 «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος
19:30 Ξάνθη Arena, Ξάνθη - Παναιτωλικός
ΑΥΡΙΟ
19:30 AEL FC Arena, Λάρισα - ΝΠΣ Βόλος
20:00 ΔΑΚ Λαμίας, Λαμία - Πανιώνιος
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
7. Αστέρας Τρίπολης    34    35-38
8. Ατρόμητος    33    32-37
9. Λαμία    31    22-33
10.ΑΕΛ    30    29-38 (4)
11.ΝΠΣ Βόλος    30    24-43 (1)
12.Παναιτωλικός    20    23-44
13.Ξάνθη    18    21-33
14.Πανιώνιος    15    17-45
*** Ο Πανιώνιος άρχισε τη σεζόν με -6 βαθμούς. Η Ξάνθη έχει τιμωρηθεί με αφαίρεση 12 (7+5) βαθμών. *** Ξάνθη και Ατρόμητος έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass