«Μεθυσμένη» πολιτεία η Ελασσόνα

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΤΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ Π.Ο.Ε. ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2020 21:35

«Κάηκε» η Ελασσόνα. Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση για την άνοδο του ιστορικού Π.Ο.Ε., την οποία και άξιζε, στη Γ’ Εθνική, θύμιζε «μεθυσμένη» πολιτεία.


Πανηγυρισμοί, πλατιά χαμόγελα, φωταγώγηση της πόλης, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα, με «μουσικό χαλί» τον πολυακουσμένο ύμνο του Π.Ο.Ε., ικανοποίηση και αισιοδοξία για το ποδοσφαιρικό «αύριο» στην Ελασσόνα.
Στο «Mikro Café» βρέθηκαν όλοι μαζί για να το γιορτάσουν και να πανηγυρίσουν. Η διοίκηση της ομάδας με «οικοδεσπότη» τον πρόεδρο Άλκη Χατζηβασίλη και τους συνεργάτες του, οι προπονητές Ζήσης Ζιάγκας, Θανάσης Κυριλλίδης, Φάνης Τσέλιος, Γιώργος Σαπουνάς, οι ποδοσφαιριστές με «μπροστάρη» τους τον Δημήτρη Ματούλα, αυτοδιοικητικοί, αθλητικοί παράγοντες, φίλοι της ομάδας, εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, φίλαθλοι.
Ανάμεσά τους και ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Λ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, οι αντιδήμαρχοι Γιάννης Δραγατσίκης και Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα, η αντιπρόεδρος του Ο.Κ.Π.Α.Π. Ελένη Ταζέ – Νίκου, αυτοδιοικητικοί, ο διοικητικός της Ε.Π.Σ.Λ. Κώστας Κουρδής, επαγγελματίες, κ.ά.
Έκδηλη η ικανοποίηση στους ανθρώπους της ιστορικής ομάδας, που δεν έκρυβαν τη μεγάλη τους χαρά και την αισιοδοξία τους για ακόμη καλύτερες μέρες στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά για το Ελασσονίτικο ποδόσφαιρο, που…«ανοίγει την όρεξη» και για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.
Δεκάδες σωματεία, φορείς και σύλλογοι του νομού Λάρισας και όχι μόνο, απόδημοι Ελασσονίτες, με ανακοινώσεις και μηνύματα συγχαίρουν τον ιστορικό Π.Ο.Ε. για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας αναφέρει: «Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την άνοδο της ιστορικής ομάδας της πόλης μας, του Π.Ο.Ε. στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο Άλκη Χατζηβασίλη, το Δ.Σ., τους παίκτες και τους προπονητές για την πολυαναμενόμενη επιτυχία.
Ευχαριστίες στον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη για τον χειρισμό της υπόθεσης».
* «Η επιστροφή του ιστορικού ΠΟΕ στη Γ’ Εθνική μετά από 7 χρόνια γεμίζει με χαρά, ικανοποίηση και όνειρα, τόσο τους παράγοντες και τους αθλητές του σωματείου της Ελασσόνας, όσο και τους απλούς φιλάθλους μας».
Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου με αφορμή την απόφαση της ΕΠΟ να προβιβάσει και τον δευτεραθλητή της ΕΠΣΛ στις εθνικές κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
«Εύχομαι στην ομάδα της Ελασσόνας που θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ηρακλή Λάρισας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και τον Αετό Μακρυχωρίου να έχει μια επιτυχημένη πορεία. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες του νομού να έχουν ένα καλό πρωτάθλημα, στο οποίο και να πρωταγωνιστήσουν», κατέληξε η Λαρισαία βουλευτής.
* Σε δήλωσή του για την άνοδο του Π.Ο.Ε. ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας – πρ. δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου αναφέρει:
«Θα ήθελα να εκφράσω τα ειλικρινή συγχαρητήριά μου για την άνοδο του Π.Ο. Ελασσόνας στη Γ’ Εθνική Κατηγορία Ποδοσφαίρου.
Μια πολύ σημαντική εξέλιξη για μια ιστορική ομάδα που κατάφερε με τους κόπους της να κάνει ένα ακόμα βήμα και να επιστρέψει μετά από 7 χρόνια σε εθνική κατηγορία.
Μπράβο σε όλους τους συνεργάτες και τους παίκτες της ομάδας και καλή συνέχεια στο έργο σας».
*Επίσης, η Λαϊκή Συσπείρωση συγχαίρει τον ΠΟΕ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στη διοίκηση, σε όλο το τιμ και στους φιλάθλους του ΠΟΕ για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική κατηγορία, μια άνοδο που μας κάνει όλους στην Ελασσόνα υπερήφανους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass