Αποφασισμένη για νίκη η ΑΕΛ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΧΝΙΚΟ Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΛΟ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2020 21:21

Στόχος της ΑΕΛ είναι να κλείσει την αρνητική παρένθεση των δύο πρώτων αγωνιστικών των πλέι άουτ και να προχωρήσει με νικηφόρες εμφανίσεις, αρχής γενομένης στο εντός έδρας παιχνίδι μεθαύριο Δευτέρα με τον Βόλο ΝΠΣ (19:30, AEL FC Arena).

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «βυσσινί» Μιχάλης Γρηγορίου στους παίκτες του, τονίζοντας ότι η φανέλα της ομάδας είναι βαριά και πως αν και δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, θα πρέπει να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα για να έρθουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.
Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του με αφορμή και τα λάθη που έγιναν στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ενώ σε ό,τι αφορά στο ματς που ακολουθεί, το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές, όχι όμως πολλές. Οι αλλαγές θα αφορούν κυρίως στην άμυνα και την επίθεση. Πάντως στη σημερινή προπόνηση θα φανεί σε μεγάλο βαθμό το πώς θα παραταχθεί η ομάδα απέναντι στον Βόλο και ποιες ενδεχομένως θα είναι οι αλλαγές. Χθες η ομάδα δούλεψε πάνω στην τακτική και δοκιμάστηκαν διάφορα σχήματα. Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν με εξαίρεση τον Πινακά, που δεν προπονήθηκε χθες καθώς ταλαιπωρείται από διάστρεμμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες έγινε εκ νέου το προβλεπόμενο τεστ κορονοϊού σε παίκτες, προπονητικό τιμ κ.λπ.

 

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Λ. ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΡΗΣ
Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης εξελέγη πρόεδρος της Super League, διαδεχόμενος τον Μηνά Λυσάνδρου, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν χθες στο Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού. Αναπληρώτρια πρόεδρος εξελέγη η Κάτια Κοξένογλου.
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε οκτώ ψήφους από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικό, Βόλο, ΟΦΗ και Λαμία, ενώ ο ανθυποψήφιός του, Αλέξης Κούγιας, πήρε πέντε ψήφους (ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Αρης, Πανιώνιος και Ατρόμητος). Λευκό ψήφισε ο Αστέρας Τρίπολης.
Νωρίτερα και με σχεδόν πανομοιότυπο αποτέλεσμα (8-6, καθώς ο Αστέρας στην περίπτωση αυτή συντάχθηκε με τους «πέντε»), απορρίφθηκε το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αναβολή των αρχαιρεσιών.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ ΕΩΣ ΤΗΝ 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εγκρίθηκε από το χθεσινό Διοικητικό Συμβούλιο της Super League το πρόγραμμα από την 4η έως και την 7η αγωνιστική των πλέι-άουτ μέχρι το τέλος τους, με τις δύο τελευταίες αγωνιστικές (6η και 7η) να διεξάγονται σε κοινή μέρα και ώρα. Σημειώνεται ότι τα πλέι-άουτ θα συνεχίσουν να γίνονται από Σάββατο έως Δευτέρα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 27/6
19:15 Πανιώνιος-Ξάνθη
ΚΥΡΙΑΚΗ 28/6
19:30 Παναιτωλικός-Αστέρας Τρ.
ΔΕΥΤΕΡΑ 29/6
19:30 Βόλος-Λαμία
20:00 Ατρόμητος-ΑΕΛ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 4/7
19:15 Αστέρας Τρίπολης-Βόλος
19:30 Λαμία-Ξάνθη
ΔΕΥΤΕΡΑ 6/7
19:30 ΑΕΛ-Πανιώνιος
20:00 Ατρόμητος-Παναιτωλικός

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/7
19:15 Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης
19:15 Βόλος-Ατρόμητος
19:15 Πανιώνιος-Παναιτωλικός
19:15 Λαμία-ΑΕΛ

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/7
19:15 ΑΕΛ-Ξάνθη
19:15 Αστέρας Τρίπολης-Λαμία
19:15 Ατρόμητος-Πανιώνιος
19:15 Παναιτωλικός-Βόλος

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΓΕΝΑΚΗ-ΛΥΣΑΝΔΡΟΥ
Επικοινωνία με τον απερχόμενο πρόεδρο της Super League, Μηνά Λυσάνδρου, είχε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μετά την αποστολή από τον συνεταιρισμό του αιτήματος περί διεξαγωγής των υπόλοιπων αγώνων του φετινού πρωταθλήματος με παρουσία ενός αριθμού φιλάθλων. Ο κ. Αυγενάκης επισήμανε ότι η Πολιτεία αντιμετωπίζει θετικά το αίτημα (το οποίο υποβλήθηκε μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. της Super League), πάντοτε όμως σύμφωνα με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ, της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ, καθώς και με πιστή εφαρμογή από τις ΠΑΕ των πρωτοκόλλων που θα προκύψουν. Με αμοιβαία εμπιστοσύνη και ανάληψη των ευθυνών που αναλογούν σε κάθε εμπλεκόμενη πλευρά.
Ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τον κ. Λυσάνδρου να αποσταλεί άμεσα αναλυτικό υγειονομικό και επιχειρησιακό πρωτόκολλο από τη Super League, το οποίο θα είναι δεσμευτικό για την κάθε ΠΑΕ μέλος της, καθότι ως γηπεδούχος θα έχει την ευθύνη πλήρους τήρησής του, εφόσον φυσικά εγκριθεί από τις αρμόδιες υγειονομικές επιτροπές το αίτημα για παρουσία φιλάθλων.
Παράλληλα, ο κ. Αυγενάκης διαβίβασε -και ήδη επεξεργάζονται από την Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ- μέσω του συντονιστή της, Γιώργου Μαυρωτά, τα 17 σημεία εφαρμογής του σχεδίου παρουσίας φιλάθλων στις εξέδρες, που είχαν αποσταλεί σε προγενέστερο χρόνο.
Την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη των Υγειονομικών Επιτροπών (Υπουργείου Υγείας και ΓΓΑ) με τους εκπροσώπους της Super League.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass