Συζήτησαν για τις εκλογές στις Ομοσπονδίες

ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΕ

Δημοσίευση: 16 Ιουν 2020 20:20

Ολοκληρώθηκε χθες μετά από περίπου τρεις ώρες η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, και του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργου Μαυρωτά, με αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο, Σπύρο Καπράλο.

Συζητήθηκε εκτενώς το θέμα του υπό κατάρτιση νόμου για τις εκλογές στις ομοσπονδίες, υπήρξαν αρκετές παρατηρήσεις και προτάσεις για τροποποιήσεις από τα στελέχη της ΕΟΕ, ενώ η διαβούλευση θα συνεχιστεί.
«Ακούμε και καταγράφουμε τις προτάσεις, αλλά είναι εντολή του πρωθυπουργού να προχωρήσουμε με διαφάνεια και νοικοκυροσύνη.
Οι εκλογές πρέπει να διεξαχθούν με το νέο πλαίσιο που θα δημιουργήσουμε και πρέπει να υπάρξει και ο ανάλογος χρόνος για να εναρμονίσουν οι ομοσπονδίες τα καταστατικά τους. Όλοι κατανοούν ότι υπάρχει μία πίεση χρόνου και θα πρέπει να βοηθήσουν όλες οι πλευρές, έτσι ώστε το Μητρώο να τακτοποιηθεί και να γίνει με τα λιγότερα δυνατά λάθη, και από την άλλη να υπάρξει ο χρόνος για τις αλλαγές στα καταστατικά», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Αυγενάκης.
Όλοι θέλουν διαφάνεια, χωρίς δικαστικές εμπλοκές, υπογράμμισε από την πλευρά του ο κ. Καπράλος, που εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα βρεθεί η «χρυσή τομή» για τις εκλογές στις ομοσπονδίες. «Η δημοκρατία θα κερδίσει» κατέληξε ο πρόεδρος της ΕΟΕ.
Υπήρξε επίσης ενημέρωση από πλευράς υφυπουργού για το μητρώο αθλητικών σωματείων, για τη μετατροπή του ΕΣΚΑΝ σε ΕΟΚΑΝ (στη συνάντηση ήταν παρών και ο πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ, Παναγιώτης Σκανδαλάκης), καθώς και για το ζήτημα της αξιοποίησης των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.
Την αντιπροσωπεία της ΕΟΕ, πέραν του προέδρου, αποτελούσαν οι Στέλιος Αγγελούδης (α’ αντιπρόεδρος), Μανώλης Κολυμπάδης (γενικός γραμματέας), Αντώνης Νικολόπουλος (ταμίας), Αριστείδης Αδαμόπουλος, Ξένια Αργειτάκη, Γιάννης Καρράς, Μανώλης Κατσιαδάκης, Σάκης Βασιλειάδης και Γιώργος Αλικάκος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass