ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ:

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έδειξε έμπρακτα τη στήριξή της

*Με το έργο του ταρτάν στο Αλκαζάρ

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2020 20:35

Με αφορμή το δημοσίευμα της «Ε» για την πρότασή της Περιφέρειας Θεσσαλίας προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για αντικατάσταση του ταρτάν στο εθνικό στάδιο του Αλκαζάρ, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές έκανε την

παρακάτω δήλωση:
«Σαν Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με μακροχρόνια παρουσία στους αθλητικούς χώρους και με μοναδικό κίνητρο τη μεγάλη μου αγάπη για τον αθλητισμό, διαβάζοντας χθες την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» θεώρησα υποχρέωσή μου να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στον περιφερειάρχη μας τον Κώστα τον Αγοραστό για την πρότασή του στον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη να αντικατασταθεί όλος ο ελαστικός τάπητας στίβου (ταρτάν) και να προμηθευτεί αθλητικό εξοπλισμό το ΕΑΚ Λάρισας ύψους 837.00 ευρώ.
Πιστεύω ακράδαντα ότι παρά τη σφοδρότητα της σημερινής κρίσης και ακόμη πιο πολύ σήμερα ο αθλητισμός παραμένει ουσιαστική διέξοδος της νεολαίας μας στα αδιέξοδά της και βοηθά στη συνολική υγεία και στάση ζωής όλων των ανθρώπων. Η ενασχόληση με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό για όλους εμάς δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα όχημα προσωπικής διαφυγής απ’ τη δύσκολη καθημερινότητά μας.
Ο υγιής αθλητισμός μπορεί να μας ενώνει όλους, να προάγει την άμιλλα, να διαμορφώνει χαρακτήρες και οι άνθρωποί του να βρίσκουν κοινή γλώσσα επικοινωνίας ακόμα και εκεί που η Διπλωματική γλώσσα πολλές φορές δυσκολεύεται. Είναι καιρός στη Θεσσαλία να μάθουμε να επικοινωνούμε με αγάπη, συντροφικότητα και ευγένεια, αφήνοντας στην άκρη τις όποιες κομματικές μας προτιμήσεις, πράγμα που πιστεύει και ο Περιφερειάρχης μας...
Η άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ με τον Περιφερειάρχη μας κ. Αγοραστό, ο οποίος είναι κοντά μας σε κάθε μας πρόβλημα σε κάθε μας προσπάθεια, δείχνοντας έμπρακτα την ποικιλότροπη στήριξή του και την αγάπη του για τον αθλητισμό. Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας γίνονται όλες οι αθλητικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλία και πάρα πολλά σημαντικά αθλητικά έργα. Πολιτικά μπορεί να μην συμπλέουμε, αλλά και εγώ και όλοι οι Θεσσαλοί τού το αναγνωρίζουμε. Χωρίς τον Περιφερειάρχη μας δεν θα υπήρχε Αθλητισμός και Πολιτισμός στη Θεσσαλία. Τα χρόνια που πέρασαν η Περιφέρεια Θεσσαλίας με επικεφαλής τον Κώστα Αγοραστό έδειξε έμπρακτα την ποικιλότροπη στήριξή της και την αγάπη της για τον αθλητισμό, μάλιστα χωρίς πολιτικές σκοπιμότητες. Γνωρίζοντας λοιπόν από πρώτο χέρι τον Κώστα, απ’ τα μαθητικά μας χρόνια και την αγάπη που τρέφει για τον αθλητισμό (υπήρξε ο ίδιος αθλητής Καλαθοσφαίρισης), αβίαστα μπορώ να πω ότι ίδιος έψαξε πολύ να βρει τι μας ενώνει όλους τους Θεσσαλούς, αδιαφορώντας πλήρως για εκείνα τα ασήμαντα και μικρά που μας χωρίζουν. Και αυτό οι Θεσσαλοί του το ανταπέδωσαν με το παραπάνω.
Κλείνοντας θα ’ταν παράληψή μου αν δεν ευχαριστούσα τον πρόεδρο του ΕΑΚ Λάρισας συνάδελφο μηχανικό κ. Γιάννη Κουρδή και τους συνεργάτες του για την προσπάθειά τους στο έργο αυτό που θα φέρει πολλά Πανελλήνια Πρωταθλήματα στη Λάρισα, ιδίως τους θερινούς μήνες που τόσο το έχει ανάγκη η πόλη μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass