Ο Ερμής Αραδίππου συμφώνησε με τον Γάλλο σταρ Τζιμπρίλ Σισέ!

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2020 20:44

Ο Τζιμπρίλ Σισέ θα φορέσει ξανά τα ποδοσφαιρικά παπούτσια για να παίξει, έστω σε μερικούς αγώνες, στο κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου! Ο 38χρονος, πλέον, Γάλλος σταρ, γνωστός στην Ελλάδα και από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό,

έχει συμφωνήσει να παίξει στο νησί.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό o πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος τόνισε πως ο Σισέ ανέπτυξε φιλία με τον γιο του και σύντομα αναμένεται στην Κύπρο. Σημείωσε πως η συνεργασία θα αφορά σε εξωαγωνιστικά θέματα, όμως ο γιος του ανέλαβε προσωπικά να πείσει τον 38χρονο ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί τη νέα σεζόν με τη φανέλα του Ερμή.
«Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά. Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Θα έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά μπορεί να κάνουμε και μια-δύο εκδηλώσεις. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Σε μία εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο», δήλωσε σχετικά ο ιδιοκτήτης της κυπριακής ομάδας. Tελευταία ομάδα του Σισέ ήταν τη σεζόν 2017-18 η Ιβερντόν, ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ελβετίας, όπου κατέγραψε 24 γκολ σε 28 συμμετοχές. Η κυπριακή ομάδα προσφέρει στον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού μια ευρύτερη συνεργασία, ενώ το πλάνο περιλαμβάνει και την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο με τα χρώματα του Ερμή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass