Τσέλσι: Καμία κατηγορία για βιασμό στον Χάντσον-Οντόι

Δημοσίευση: 15 Ιουν 2020 20:25

Η αστυνομία άφησε ελεύθερο τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι και δεν θα προχωρήσει σε άλλες ενέργειες για κατηγορία βιασμού. Ο 19χρονος επιθετικός της Τσέλσι είχε συλληφθεί στις 17 Μαΐου, μετά από διαπληκτισμό με μία γυναίκα, όπως είχε αποκαλύψει η βρετανική

εφημερίδα "The Sun".
Με ανάρτησή του στο Twitter, o Κάλουμ Χάντσον-Οντόι τόνισε: «Την ώρα που συμβαίνουν πολύ σοβαρότερα πράγματα στον κόσμο, ίσως να είχατε ενημερωθεί για σοβαρές κατηγορίες εις βάρος μου. Παρέμεινα σιωπηλός και βοήθησα πλήρως την αστυνομία κατά τη διάρκεια των ερευνών, καθώς ήξερα ότι η ημέρα θα έρθει σύντομα που το όνομά μου θα "καθαρίσει"».
Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας του Λονδίνου πρόσθεσε: «Μετά από πλήρη και διεξοδική έρευνα, η αστυνομία επιβεβαίωσε τώρα ότι δεν θα αναλάβει περαιτέρω δράση».
Ο Κάλουμ Χάντσον-Οντόι ευχαρίστησε εν συνεχεία όλους όσοι στάθηκαν στο πλευρό του και τον υποστήριξαν σε αυτή τη δύσκολη γι' αυτόν περίοδο, τόνισε πως συνειδητοποιεί τη μεγάλη ευθύνη που φέρει ως παίκτης ενός τόσο μεγάλου συλλόγου όπως η Τσέλσι και τέλος δεσμεύτηκε να προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του, ως παίκτης της Τσέλσι, να αποτελεί πρότυπο. Η μητροπολιτική αστυνομία τόνισε σε ανακοίνωσή της: «Ένας άνδρας που συνελήφθη την Κυριακή 17 Μαΐου μετά από ισχυρισμό για βιασμό απελευθερώθηκε χωρίς περαιτέρω δράση».
Η Τσέλσι δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass