Ανάλυση και τακτική στην ΑΕΛ…

ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ - ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 13 Ιουν 2020 21:02

Ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου της ΑΕΛ και μάθημα τακτικής περιλάμβανε η χθεσινή μέρα για τους παίκτες της ομάδας ενόψει του αγώνα μεθαύριο Δευτέρα για τη 2η αγωνιστική των πλέι άουτ κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.


Ο τεχνικός της ομάδας Μιχάλης Γρηγορίου έκανε στους παίκτες ανάλυση του Παναιτωλικού από την αναμέτρηση Λαμία-Παναιτωλικός 2-0  που κράτησε περίπου μισή ώρα, ενώ στη συνέχεια άρχισε να κάνει τακτική για την ομάδα της ΑΕΛ.
Όλα δείχνουν ότι στην ομάδα με δεδομένους τους τραυματισμούς των Μόρα, Κάτσε και Μπέρτου θα υπάρχουν δύο νέα πρόσωπα στην αρχική ενδεκάδα και αυτά θα είναι ο Θανάσης Παπάζογλου στη θέση του φορ και ο Νίκος Καρανίκας σαν δεξί μπακ.
Από κει και πέρα υπάρχει προβληματισμός για τον παρτενέρ του Μιχαήλ στα σέντερ μπακ όπου υποψήφιοι είναι ο Ζίζιτς με τον Μάρκοβιτς.
Το προπονητικό πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα μία προπόνηση και αύριο αναχώρηση για το Αγρίνιο και προπόνηση στην πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας.

 

ΔΟΚΙΜΗ
Στη Λάρισα θα βρεθεί για δοκιμή ο Αργεντινός μεσοπεθετικός Κριστιάν Ραμίρεζ. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός είχε πέρυσι στη FootballLeague 20 συμμετοχές και πέτυχε 4 γκολ. Στην Ελλάδα ήρθε το περασμένο καλοκαίρι προερχόμενος από τη δεύτερη ομάδα της Λανούς, ενώ έχει περάσει και από την Ταγιέρες.

 

ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ
H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι ο γνωστός για την επάρκειά του και απόλυτα έμπιστος της UEFA, διευθυντής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, κ. Γεώργιος Δημητρίου, εισηγήθηκε προς την Επιτροπή Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ όπως η ΠΑΕ ΑΕΛ αδειοδοτηθεί για τη συμμετοχή της όχι μόνο στο Πρωτάθλημα της SuperLeague 1 αλλά και σε όλα τα διεθνή πρωταθλήματα, τα οποία διοργανώνει η UEFA (Champions League– Europa League), δηλαδή για 5 συνεχή χρόνια η ΠΑΕ ΑΕΛ λαμβάνει αδειοδότηση UEFA.

 

ΤΕΛΟΣ Ο ΑΛΩΝΕΥΤΗΣ
Τέλος ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Στάθης Αλωνευτής μετά από 8 χρόνια συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα της Λευκωσίας ανακοίνωσε το φινάλε της συνεργασίας της με τον Στάθη Αλωνεύτη, έπειτα από οκτώ χρόνια κοινής πορείας. Στα οποία, ο 37χρονος -πλέον- άσος κατέκτησε 7 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και άλλα τόσα Σούπερ Καπ. Ο ίδιος ο Στάθης Αλωνεύτης δεν έχει μιλήσει κάπου ότι σταματά το ποδόσφαιρο, ούτε στην ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ αναφέρεται κάτι τέτοιο.

 

Εκλογές στις 19 Ιουνίου για πρόεδρο στη Super League

Την Παρασκευή 19/6 θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου προέδρου στη Super League. Το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού θα συνεδριάσει εκείνη την ημέρα, στις 4 μ.μ., με βασικό θέμα στην ημερήσια διάταξη τις εκλογές για τον αντικαταστάτη του Μηνά Λυσάνδρου, καθώς και του αναπληρωτή προέδρου.
Στο ίδιο Δ.Σ. θα οριστούν και τα επόμενα παιχνίδια των πλέι-οφ και πλέι-άουτ, μετά την 3η αγωνιστική.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass